2777
2789
عنوان

اشتباه کردم غلط کردم خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 117 پست
درکتون نمیکنم راستش همسرت خیانت کرده بعد درخواست طلاقم داده شما سعی داری باردار بشی که زندگیتون دووم ...

خب هست واقعا این خانم مشکل داره چرا باید اینکارو کنه اصلا وقتی شوهرش از خونه رفته وقتی شوهرش نمیخوادش بره جدا بشه نفقه و مهریه هم بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرمنده بدت نیاد اینطور میگم لطفا به خودت ارزش بده ، عوض اینکه با یه تی پا از زندگیت بیرون بیندازی حالا کارت دعوت هم بهش می‌فرستی . بجای اینا ، از ترک منزل و...شکایت میکردی . اینم بدونی خوبه، اونی که میخادبره رفتنی هست با زور نمیشه کاری کرد مگه اینکه که خودش بخاد. 

حالا بخاطر 2 بچه برگشت 

وقتی دلش باهات نیست چرا خودتو شکنجه بدی 

اصلا جنایت هست در حق اون بچه ای که از رابطه ای به وجود بیاد که فکر پدر پیش یه زن دیگه هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مشکل از خودمه ک خرم و دوسش دارم نمیتونم دل بکنم

مگهدبعد از خیانت دیدن دوست داشتنی هم میمونه این وسط همش نفرت و کینس شما حتما حس وابستگی داری 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
شرمنده بدت نیاد اینطور میگم لطفا به خودت ارزش بده ، عوض اینکه با یه تی پا از زندگیت بیرون بیندازی حا ...

اره اونم خودش نمیخاد

همین الان فک می‌کنه باردارم ولی میگه دنیا بیاد میدمش بهزیستی

اشتباه کردم وقتی خودش سقط شد دوباره سعی کردم باردار بشم

مگهدبعد از خیانت دیدن دوست داشتنی هم میمونه این وسط همش نفرت و کینس شما حتما حس وابستگی داری

نمیدونم شاید 

چون خیلی از تنهایی و حرف مردم میترسم از مطلقه بودن

پدرمادرمم فوت شدن

مهریه شده سالی یک سکهمیخام بچمو بگیرم ب جا مهریه

خب بگیر برو والا بخدا ..من یکی از هم محلیامون شوهرش خیانت میکرد دید فایده نداره دوتا بچه داشت جدا شد بچه هاشم اورد با دوتا بچه میرفت سرکار تو قنادی تا شب یا صبح تا ظهر بچه هارو میزاشت مهد و اینا بعد رفت سرکار خرج زیادی نکرد جمع کرد با اینکه مستاجرم بود رفت آرایشگری یاد گرفت الان آرایشگاه کلی هم درآمد داره برو توروخدا برو انقد خودتو خوار و خفیف نکن

مهریه شده سالی یک سکهمیخام بچمو بگیرم ب جا مهریه

قبل گرفتن بچه بجای مهریه ،ببین میتونی مایحتاج بچه رو آماده بکنی احساسی عمل نکن بچه فردا ازت انواع خوردنی ، پوشاک ، وسایل مدرسه و....میخاد اینا رو نتونی آماده بکنی زیر سوال میری از طرف بچه .

2810