2777
2789
عنوان

اشتباه کردم غلط کردم خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه باردار بشی حتماا یه حکمتی بوده خدا صلاحتو بهتر از خودت میدونه🥲

اگه هم نشه معلومه که خواست خدا نبوده عزیز دلم 

همه چیزو بسپار دست خودش بگو خدایا به قشنگ ترین حالتی که میتونی برام بچین

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

خیانت کرده ،با اون خانم هنوز هست میخواد ازدواج کنه در حال طلاق هستین رابطه جنسی هم دارین:/!؟

اره 

منم گفتم شاید بذارمش رابطه داشته باشه بتونم دلشو ب دست بیارم

ولی انگار مریضه هم با اونه هم میگه منو نمیخاد ولی برا رابطه با سر میاد پیشم

اره میگه صد تا بچه هم بیاری طلاقت میدم

اسی طلاق بگیر ،از هیچی نترس همون سالی یه سکه رو هم ازش بگیر شوهرتو بچه نگه دار نیست ،اگه تهدیدت کرد گفت مهریه رو ببخش حصانت بدم ،نترس بگو فکر کردی میخوام بچه نگه دارم مهرمو بده بچه برای خودت میخوام شوهر کنم ،در ضمن بچه تا ۷ سال برای توه دادگاه به اون نمیده ،از الانم فکر سه سال دیگه نباش ،اون زن بچه های خودشو ول کرده بچه تو رو میخواد نگه داره به نظرت ،به هیچ عنوان از مهریه و نفقه بچه ات نگذر ،یه موقع میبینی گیر همون ۲ تومن ۳ تومن نفقه میمونی

قانون مگه با زن هاست مهریه شده سالی یک سکه

الهی به حق سوز دل حضرت زینب، به حق پهلوی شکسته ی حضرت فاطمه خدا برات بهترینها رو رقم بزنه و شوهرت و اون زن هرزه هم به ذلتی بیفتند که خودت دلت براشون بسوزه

اگه باردار بشی حتماا یه حکمتی بوده خدا صلاحتو بهتر از خودت میدونه🥲اگه هم نشه معلومه که خواست خدا نب ...

نه آخه اولی ک باردار شدم همه گفتن حکمت خدا

بعد ک سقط شد خود ب خود،بازم حکمت خدا

ولی اینو خودم نقشه کشیدم عمدا،ب شوهرم نگفتم سقط شده و هی کشوندمش برا رابطه سه بار با هدف باردار شدن

این دیگه خدا نبوده خود احمقم بودم 

نه آخه اولی ک باردار شدم همه گفتن حکمت خدابعد ک سقط شد خود ب خود،بازم حکمت خداولی اینو خودم نقشه کشی ...

اسی چندسالته ؟ سنی نداری که جوونی ،کار میکنی زندگیت جون میگیره این شوهر تو همچین سرش میخوره به طاق ،حالا میبینی 

اون ماه از سوم شروع کرد ب خونریزی ک بچم سقط شد الآنم شاید سوم موعدم باشه ولی سه بار رابطه داشتم

من نمیفهمم چجوری میشه در حال طلاق بود و رابطه داشت؟ اصلا نمیفهمم

مردی که رفته با زن دیگه و انقدر نامرده که به خاطر زن دیگه زن خودشو طلاق بده چجوری روش میشه بیاد بازنش بخوابه؟

و ازین طرف خانومی که تو شرایط بالاست چجوری ممکنه بذاره اون نامرد بیاد سمتش و یا حتی خودشو مایل نشون بده؟!

2810