انگار بغض بزرگی تو گلوم هست ن گریه م میگیره گاهی چند قطره به زور بیاد ولی این گلو درد آروم نمیشه احساس غم عمیقی میکنم .زندکی با خودشیفته منو نابود کرد
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
تو فکرم پوشاک بود ک همسر م میگه همین سرمایه جای دیگه میزارم تو خودت درگیر پول اینا نکن چیکار داری من بجای تو کار میکنم. بحث پول نیست من احساس بیهودگی میکنم .یا چيزي بخوام بهش بگم حالا پیشش باشه نباشه یا صبر کنم بخره. اونم داره خودش زحمت میکشه اولویت هدف های خودشه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو فکرم پوشاک بود ک همسر م میگه همین سرمایه جای دیگه میزارم تو خودت درگیر پول اینا نکن چیکار داری من ...
منم شوهرم میگفت تو فکر نباش من اینقدر که درمیارم بهت میدم تو نمیخاد کار کنی.پوستم کنده شد تا بفهمه من برای حال دلم و اوقات بیکاری که بی خود نگذره میخام کار کنم نه پول از بیکاری متنفرم وقتی بتونم کاری هر چقدر کوچیک انجام بدم من برای آرامشم انجام میدم چون عاشق بافتنی و عروسک بافی ام
منم شوهرم میگفت تو فکر نباش من اینقدر که درمیارم بهت میدم تو نمیخاد کار کنی.پوستم کنده شد تا بفهمه م ...
کآر خوبی کردی عزیز .منم خیلی ب هنر علاقه دارم .ب نقاشی و کاردستی و خطاطی ولی هیچ دوره ای نرفتم و شهر ما زیاد امکانات هم نداره
بله ۳ تا .از لحاظ مالی برای خونه اینا هزینه میکنه و برای غریبه ها سنگ تموم میزاره .اون کاملا آزاده ...
سوره مزمل رو یکبار به شربت یا شیرینی بخونید بدید بهشون
اگر درست نشد چندین بار تکرار کنید
کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
سوره مزمل رو یکبار به شربت یا شیرینی بخونید بدید بهشوناگر درست نشد چندین بار تکرار کنید
امتحان کردید عزیزم؟حتما میخونم
کاربر آقا هستم خوبه اگر درست نشد بهم بگید یه ذکر دیگه بهتون بگم
کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
کاربر آقا هستم خوبه اگر درست نشد بهم بگید یه ذکر دیگه بهتون بگم
ممنونم
باورت میشه من از صفر تو گوشی یاد گرفتم ه چهل تیکه دوزی هم بافتنی
من افسردگی هم دارم بچه شیر ب شیر و مشکلات زیاد از لحاظ روانی خسته م کرد .خیلی دوست دارم حتی کلاس ورزش هم ثبت نام کردم نصف نیمه موند چون کسی نبود بچه نگه داره واسم