2777
2789
عنوان

حاجاتتونو بگین براتون آیت الکرسی بخونم و دعااتون کنم❤🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3500 بازدید | 881 پست
سلام.میشه واسه مادرم دعا کنید.چندروز پیش فوت کرد وامشب اولین پنج شنبه ایشون بود.💔

سلام گل.. خدارحمتشون کنه 🦋🌹

براشون آیت الکرسی و سه تا حمد خوندم.. 

براشون قرآن بخونید ببخشید به روحشون خیلی خوشحال میشن❤🦋🌹

در حد یه حمد و توحید حتی

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اسمم نرگس هست برای حاجت من بخون 7تا هم به نیت خانواده ام بخون درکل هشت تا بخون منم به نییت وحا ...

خوندم عزیزم.. حاجاتت روا❤🌹🦋

ممنونم از شما 

2805
برام دعا کن برام یه آیت الکرسی بخون ببین حاجت که چه عرض کنم مادرم به شدت یه مادر بد افتضاح و پدرم فو ...

برات آیت الکرسی خوندم دعاا کردم❤🌹🦋

خدا کمکت کنه گل.. 

سلام عزیزدلم ان شاءالله حالت خوبه باشهاول برای ظهور و سلامتی و شادی اقا جانمون امام زمان(عج)عزیزمون ...

سلام مهربون.. خوندم برات.. حاجاتت روا❤🌹🦋

برای سلامتی بچم

میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
برام دعا کن برام یه آیت الکرسی بخون ببین حاجت که چه عرض کنم مادرم به شدت یه مادر بد افتضاح و پدرم فو ...

سرنماز دعاات می کنم اگه یادم نره

خودکشی چیه گل از این فکرای بیخود نکن.. ❤🌹🦋

منم برات دعا میکنم و صلوات میفرستمبرام دعا کن زود کار پیدا کنم برم سرکار 🥲ممنونم 🤲🏻

ممنونم لطف میکنی❤🌹🦋

برات آیت الکرسی خوندم و دعاا کردم.. حاجتت روا گل

2810