حوصلم سر رفته خدایی😂 شرمنده عنوان تاپیک اینو زدم تا بیاین
میشه از سوتیایی که داین تعریف کنین
یا از خاطرات جنی تون تعریف کنید برام😂😂خواهشاً همکاری کنید تا حوصلمون سر نره
خودمم یادم بیاد تعرفه میکنم
وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی. ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
یبار عقد بودم شوهرم و برادر شوهرم اومدن خونمون ماه رمضون بود رخت خواب همسرمو خودم انداختم هر دو تا داداش تو اتاق خوابیدن رفتم سحری همسرمو بیدار کنم هر دو تا هم لباس مشکی تنشون بود هی تکونش میدادم عشقم عشقم پاشو سحره یهو دستشو از رو صورتش برداشت مردم از خجالت نمیدونستم جاشون رو عوض کردن طرف انگار جن زده شده بود منو دید 🤣🤣
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم ب جن ربط داره یانه ولی ی بار ساعت۱۱ ۱۲ شی خالم ب شماره یکی زنگ میزده یه اقایی برمیداشته میگفته اشتباه گرفتی خالم گفت رفتم تو کوچه ک برم دم خونشون گفت ی اقایی وسط کوچه یا موتور وایساده بوده ب خالم گفته شما هی زنگ میزدی رو گوشیم
من خودم یه بار داشتم حمومو تمیز میکردم و با خودم آهنگ میخوندم🤣🤣اینقدر غرق آهنگ بودم دمپایی رو در آورد رقصیدم قشنگ بعدش یکم تمیز میکردم دوباره میرقصیدم😂آخرش وقتی ابو باز کردم تا کفه ش بره زیاد توجه نکردم خوب کفه ش رفته یانه زود خواستم برم بیرون که بام لیز خورد🤣🤣🤣اینقدر بد خوردم زمین که پان تا یه ماه کبود بود از اون موقعه تا الان دیگه حموم تمیز نمیکنم 😂
وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی. ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
بدتر از این ؟تو بحث با نامزدم خیلی سعی میکردم عصبی و ناراحت نشون بدم خودمو و کم نیارممخم دستور داد گ ...
درکت میکنم😂خودمم همیشه میوفته حواسم نیست
بخدا گفتم زشته یه موقع شاید برادر شوهرم بیدار باشه آروم آروم صداش کردم یهو همسرمم از اون طرف گفت من اینجام با اعصبانیت گفتم کوفتی من اینجام اونجا چیکار میکنی طفلک برادر شوهرم انقد هول کرده بود
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻
یبار عقد بودم شوهرم و برادر شوهرم اومدن خونمون ماه رمضون بود رخت خواب همسرمو خودم انداختم هر دو تا د ...
🤣🤣🤣🤣حالا خوبه نزدیش من وقتی بیدارش میکنم آخرش میزنمش
نمیدونم ب جن ربط داره یانه ولی ی بار ساعت۱۱ ۱۲ شی خالم ب شماره یکی زنگ میزده یه اقایی برمیداشته م ...
بیچاره مرده جن زده شده بود🤣🤣
مطمئنی 😂😂من خر همیشه جلوی آیینه با خودم میرقصم چه شب باشه چه صبح مخصوصا موقعه حموم کردن