2777
2789
عنوان

امروز جلو عمهام زدم دهنه شوهرم لبش پاره شد خون اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 179 پست
فک کن دست زنه گیر میکرد به لبه شرتششرت و شلوار باهم مییومد پایین و مرده چون تو فاز خنده بوده متوجه ن ...

😆🤣🤣🤣وای از دستت این وقت شب آدمو به چه کارایی وامیدارین من اینجا از خنده دارم میمیرم ازچشام اشک میاد خوبه شوهرم شبکاره راحت و بلند میخندم آی خدا من مردم 😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم بخدا خستم..

میدونم سخته من خودم یه مدتی عادت کرده بودم موقع عصبانیت فحش های ناجور میدادم🤦🏻‍♀️😂🙂یکی دوبار ک تو جمع کنترلمو از دست دادم و چرت و پرت گفتم خیلی خجالت کشیدم خیلی بد میشه ادم یهو به خودش میاد

This youth was not the dream of my childhood :)

بیکینی چیه قضیش تریاک چیه ؟ نکنه کسی تو بیکینیش تریاک قایم کرده سگه بوشو گرفته رفت بیکینی طرفو گاز گ ...

تو داستان نویس خوبی میشی بابا تاپیکه ترکید نره داشت تبلیغ بیکینی میکرد رفتیم یجا یکی تریاک‌ میکشید با سگ و اینا ترکیب شد خودمم قاطی کردم 🤣🤣🤣🤣

2810