2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایید توروخدا‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 170 پست
عزیزم پدر شوهرم کلی زمین داره که بلا استفاده رهاشون کرده که یه روزی گرون بشه می‌تونه اونا رو بفروشه ...

چاره همونه که پدر و مادرت برن جدی صحبت کنن که برنامه آتون چیه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اکه کاری نکردن ...تو باید با بابات بری دفاتر قضایی... تو درخاست طلاق بدی.. حالا بعد چند روز به ...

می‌دونی از چی میترسم 

این وسط همسرم داغون بشه و خانوادش تکون نخورن

شوهرمن فقط اوایلش بحث کردبعدمادرافریطش گریه کردگفت بزاری باباتون بمیره بدانگارمثلامرده برااونکی هارو ...

با یه بچه سر این چیزا که نمیشه جدا شد عزیزم برم پیش مشاور 

2805
آخه پدرم دعوتشون کرد صحبت کرد تو صحبت هایش گفت حتی من اگر میدونستم دخترم ازدواج کنه اینقدر اذیت میشه ...

مگه چطور عروسی و تالار و خونه ایی میخوای؟ هزینه اش زیاد میشه؟تصوری از میزان توقعت ندارم😕

عزیزم پدر شوهرم کلی زمین داره که بلا استفاده رهاشون کرده که یه روزی گرون بشه می‌تونه اونا رو بفروشه ...

خوب عزیزم یک چیزی بگم ناراحت میشی ...اون زمین ها مال خودش هست اموالی هست که خودش جمع کرده ..اگر بخوای منطقی نگاه کنی هیچ تعهدی نداره که بده به همسر شما ..هر کسی مسیول زندگی خودش هست ..اگر بده لطف کرده ...و اگر نده گناهی نکرده مال خودشه ...همسر شما باید صبر کنه تا بعد از مردنشون اموال نصیب اون بشه

مگه چطور عروسی و تالار و خونه ایی میخوای؟ هزینه اش زیاد میشه؟تصوری از میزان توقعت ندارم😕

ببین عزیزم ما هرگز درمورد اینکه چطوری عروسی بگیریم و چیکار بذاره بکنیم بین خانواده ها نکردیم 

ولی چون من همیشه خوشتیپم و خوش لباس این توهم رو دارن که مدام دارم خرج میکنم درحالی که اصلا اینطوری نیست .

مادرم وسایلمون همه مارک و جنس عالی گرفته 

وسایلی که داماد باید بخره هم همسرم با وام ازدواج رفت بهترینشو خرید 

احساس میکنم چون دختر خودشون همزمان با من عروس شد و شوهرش یه عروسی داغون براش گرفت با وسایل خیلی معمولی الان با دیدن وضعیت من ناراحتن 

تو این مدت عقد با همسرم مشکلات فراوانی پشت سر گذاشتیم یه روزایی حتی پول یه شارژ تو جیبش نبود 

یه جاهایی باهم گریه کردیم 

هیچکس اینارو ندیده 

می‌دونی از چی میترسم این وسط همسرم داغون بشه و خانوادش تکون نخورن

اتفاقا اینجوری مرد قدر زنشو بیشتر میدونه 

بخاطرش استرس بکشه 

راه دگ ای نمیدونم فقط یا باید حرف بزنن پدر عزت و احترامشونو بذار کنار و بگه ب من تاریخ بدین  تا اونروز صبر کنم 

با یه بچه سر این چیزا که نمیشه جدا شد عزیزم برم پیش مشاور

عزیزم آخه همین چیزانباشه که آینده بچه هم تباه میشه الان همه چی باپوله دیگه اگگه ارث ومیراثی درکارنباشه آینده این بچه هم تباه میشه مگه باباش چقددیگه میخوادکارکنه که یه خونه بخره اصلامگه بااین شرایط اقتصادی میشه خونه خریدزندگی جمع کردخیلی زرنگ باشه شکممونوسیرکنه منم دوستدارم بترسونمشون ولی میترسم به هیج جاشون نگیرن 

خوب عزیزم یک چیزی بگم ناراحت میشی ...اون زمین ها مال خودش هست اموالی هست که خودش جمع کرده ..اگر بخوا ...

یه چیزی هست به نام شعور و انسانیت ‌

همسر من از جوانی خودشو وقف خانوادش کرده خانوادش رو از مستأجری و بدبختی نجات داده 

ولی الان که خودش گیره خودش نیاز داره به سهم خودش تازه نه لطف پدرش اینا اینطور میکنن 

یه چیزایی رو نباید بهش قانونی نگاه کرد . ایشون حتی وظیفه پدری رو درست ادا نکرده 

اتفاقا اینجوری مرد قدر زنشو بیشتر میدونه بخاطرش استرس بکشه راه دگ ای نمیدونم فقط یا باید حرف بزنن پد ...

دارم دیوونه میشم از فکر و خیال از درس و دانشگاه افتادم 😐

خب مثلا تالار ۳۰۰ تومن برای تو خوبه یا دوسش نداری؟

تالار قیمت کردیم ۲۵۰ تومن 

من برام مهم نیست عروسی آنچنانی بگیرم دهن کسی رو ببندم 

ولی اینا اگه سهم خونه رو بدن ما یه جا داشته باشیم برای زندگی برای پول عروسی یه وام کویچک برمی‌داریم اون مشکلی نیست 

2810