دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اینجوری بشه خیلی خوبهینی دردش از درد زایمان بدتر بود برا من الانا یکم فقط یکم کمتر شده
برا من تو مدرسع از درد و ضعف دوبار بیهوش شدم
ولی بعد زایمان نمیفهمم کی شدم
مگه برم دستشویی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من دوستم هیکلی بود کلاس پنجم پریود شد به هیچکس نگفت،دختر عموش لوش داد ما میگفتیم چقد روداره پریود شد ...
😂😂
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چون عفونت داشتم پریودهام نامنظم بود وقتی دیر میشد گریه میکردم تو دستشویی میگفتم حامله شدم
نگو شکمم حالت نفخ پیدا میکنه تا پریود بشم منم فکر میکردم حاملم !!!
یعنی اینقدر تعطیل بودم من
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم