2777
2789
عنوان

طفلک دختری که متولد 9️⃣3️⃣ پریود بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری بشه خیلی خوبهینی دردش از درد زایمان بدتر بود برا من الانا یکم فقط یکم کمتر شده

برا من تو مدرسع از درد و ضعف دوبار بیهوش شدم 

ولی بعد زایمان نمی‌فهمم کی شدم

مگه برم دستشویی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2805
من دهه هفتادیم ی بار ب حدی درد داشتم ک داشتم بیهوش میشدم بعد مامانم بهم میگفت هیس باش صدات در نیاد پ ...

منم مامانم می دید درد دارم، می گفت خاک عالم بر سر بی حیا کنم الان بابات می فهمه، می خوای برو به همسایه ها هم بگو پریود شدم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
کار خوبی نکردین چون زود نبوده و ضرر داره این آمپول ها بعدا متوجه میشیدروند طبیعی بدنش بوده

دکتر هم گفت سنش خوبه دیگه اما واسه خواهرم توضیح دادیم پریود چیه خیلی ترسید انقد گریه کرد که نگو مامانم گفت آمادگی نداره بزار حداقل ۱۳ سالش بشه 😕

چه ضرری من نشنیدم

نمی دونم میگن هورمون های بچه بهم می‌ریزه یا پریودیش دیر میاد یا پریود بشه بی نظم میشن 

نمی دونم دقیق ولی یادمه خودم ۹ سالم بود عکس مچ دستم گرفتن دکتر بهم آمپول داد مامانم نگرفت گفت خطرناکه 

کلن بعد زایمان از هر نوعی راحت میشید

برا من کلا هرنوع دردی ک فکرشو بکنید بود

دل درد پادرد کمر درد تهوع تپش قلب تنگی نفس درد قفسه سینه از تو آتیش میگرفتم ولی دستو پام یخه یخ بود

الانم همشونو دارم ولی دوز کمتر😄

من دوستم هیکلی بود کلاس پنجم پریود شد به هیچکس نگفت،دختر عموش لوش داد ما میگفتیم چقد روداره پریود شد ...

😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نمی دونم میگن هورمون های بچه بهم می‌ریزه یا پریودیش دیر میاد یا پریود بشه بی نظم میشن نمی دونم دقیق ...

ای وای خب چرا دکترا نمیگن ضرر داره بری متخصص غدد مطباشون پر دخترای کوچولو که آمپول میزنن پریود نشن خیلی سن بلوغ اومده پایین 

چون عفونت داشتم پریودهام نامنظم بود وقتی دیر میشد گریه میکردم تو دستشویی میگفتم حامله شدم 

نگو شکمم حالت نفخ پیدا میکنه تا پریود بشم منم فکر میکردم حاملم !!!

یعنی اینقدر تعطیل بودم من

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
2810