2777
2789
عنوان

لطفا راهکار بدید طلا بهتره یا شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 48 پست
ول کن کلا کارشریکی خوب نیس حتی با شوهر .من جای تو‌بودم نمیدادم برا سرمایه گذاریه شوهرت میخره دیگه طل ...

آره خودمم میگم طلا هیچوقت ضرر نمیکنه

خواهرشوهرمم دو دنگش زیادپولش نیست بعدها میتونیم بخریم 

ترسم از چیز دیگست 

میدونم بد جنسیه ولی از شوهرم بعید نیس بعدها سهمشو نده به خواهرش

چون خواهرشوهرم اینا اوضاعشون نسبت به ما ضعیف تره 

خونه هم ندارن بچه هم نداره 

ما در آینده بخاطر ارث که پدرشوهرم بهمون میده وضعمون خیلی خوب میشه 

احتمال زیاد شوهرم همشو بده به خواهرش

دقیقا .من عین خر بلانسبت شما عین خر پشیمونم طلاهامو دادم شوهرم . تا الان نیتونست ولی حتی برام ی انگش ...

عزیزم اشتباه کردی اولش قبل طلا دادن یه جنگ به پا میکردی میگفتی نمیدم بعدش می‌رفتی گرم میکردی تو یه برگه گرمشو مینوشتی که همون اندازه باید بده  هر دو روز بیارم میگفتی خخخ من باوجودیکه کلی طلا دارم حدود چهارصد پونصد گرم اندازه صد گرمشو موقع خرید خونه دادم شوهرم خونه کامل به نامم زد اوایل ناراحت بودم همش میگفتم دلم برا طلاهام تنگ شده😂😂 بعدش دیدم یهویی شوهرم برام بی مناسبت طلا می‌خرید همون تعداد که داده بودم برگردوند بعد هشت ماه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دم شوهرت گزم ایمقدر طلا خریده برات

اون نخریده همشو ماشالله یمقدارشو پول جمع کردم پول کادوی عقد و پول پاگشاها. در این حد 

یمقدار هم کادوی خانوادم بوده

آره خودمم میگم طلا هیچوقت ضرر نمیکنهخواهرشوهرمم دو دنگش زیادپولش نیست بعدها میتونیم بخریم ترسم از چی ...

انشالاع نده که داد دعوا راه بنداز که ب ارزش هم‌ن زمین هم بابد ب من پول طلا یا زمین بدی .

ولی تو این دور زمونه فک نکنم هیچ کس حقشو‌بده ب کسی دیگه

2805
خودت باید تصمیم بگیریچون شوهر و خواهرشوهرتو می شناسیهمه چی بستگی به شخصیت اونا دارهقیمت ماشین الان ب ...

آره ماشین خودمون تو همین ماه ۱۰۰ تومن سود کرده .

نمیدونم چیکار کنم

آره خودم همین حس رو دارم زمین تو جاییه که انگار زیادی ارزون میدن

بنظرم خواهرش رو انداخته جلو تو حسودی کنی بگی من میدم ولکن بگو آسمون به زمین بیاد طلا نمیدم اونم دیگه چشم نمیدوزه به طلای تو اع که بدم میاد یه مرد چشم داشته باشه به طلای زن همش بفکر سرمایه گذاری با طلای خانمش باشه یبار دست رد بزن به سینه اش دیگه طمع نکنه

عزیزم اشتباه کردی اولش قبل طلا دادن یه جنگ به پا میکردی میگفتی نمیدم بعدش می‌رفتی گرم میکردی تو یه ب ...

مال تو‌غیرت داشته گرفته مال من نه انگار دلش نمیاد برارمن بخره حتی کمکم نکرد یدونه گواهی نامه بگیرم که مبادا با ماشین رانندگی کنم و ماشین بیوفته دستم یا وقتی یجا کار دارم ماشینو‌ازش بگیرم اصلا کمکم نکرد ایرادامو‌برطرف کنم برم امتحان بدم ۹ بار رد شدم لد بیخیال پولم نداد برم کلاس رانندگی اضافی  پارسال ۵۰ تومن پول دستش اومد گفتم برام ی انگشتر  بگیر از اون تپلا عکسم نشونش دادم حدود ۷ تومن مید نخرید  ۵۰ تومنو یجوری خرج کرد ک کلش بر باد رفت ینی نه تنها سود نکرد بلکه انگار اون ۵۰ میلیون رو‌گم کرده فقط قسطش موند برامون

مال تو‌غیرت داشته گرفته مال من نه انگار دلش نمیاد برارمن بخره حتی کمکم نکرد یدونه گواهی نامه بگیرم ک ...

عزیزم کاملا درکت میکنم شوهر تو مثل شوهر خواهر من هستش دقیقا این توصیف کردی یاد اون افتادم تمام طلا ابجیمو فروخت یادش رفته وگرنه کسی که دلش بخواد یه قرض و کمک رو برگردونه تمام توانش جمع می‌کنه برمیگردونه شوهرم طفلک وام گرفت طلامو داد باوجودیکه برام ماشینم خریده بود بخدا تو مثل آبجی من شده وضعیتت اونم شوهر دلش نمیاد ماشینو بده دستش اع که بدم میاد از این مردها کاش اصلا کمکش نمی‌کردی اینجور آدمها وقتی پول لازمن هزار تا قول الکی میدن اگه همون 50 تومن برات طلا می‌خرید مطمنم باز نیاز داشت تو می‌دادی اسکل همه رو حیف و میل کرده مثل داماد بی عرضه ما که تمام طلای خواهرمو خورد خاک تو سرش مامانم همش جوش ابجیمو میزنه بنظرم آدم خودخواهی باش سعی نکن آدم دلسوز باشی بخدا من اینجوریم خیلی خوشبختم خواهرم همش میخاد زن خوب باشه مادرشوهرش دوسش داشته باشه بازم همه باهاش دعوا می‌کنند به من کسی جرات ندارع بگه بالاچشمت ابرو ماشین صفر و خوب خریدم بدرک که همه حسودی کنند پشتم خوششون نیاد مهم اینه جرات ندارن جلوم چیزی بگن 

حالا دشمنت بشه مگه نکنتو اون میده ؟ کلا شریک خوب نیس مخصوصا فامیل 

اگه میتونین خودتون بخرین به شوهرتم بگو بزنه به نام تو 

خواهرشوهر کیلو چنده ؟ حداقل برامنکه اینجوریه

پس انگار بهتره منم ندم

اره خود خواه باش به خودت برس خودتو دوست داشته باش اصلا نه طلا بده نه حس شرمندگی داشته باش تازه بهش بگو لباسم لازم داری به مرگ بگیر به تب راضی شه من که همیشه اینجوریم شوهرم همیشه می‌گفت ممنونم که آنقدر درکم میکنی😂😂👌 آبحیم همش میخواد از خودگذشتگی کنه ولی شوهر احمقش قدر نمیدونه من اینو فهمیدم رمز این زندگی چیه 

عزیزم کاملا درکت میکنم شوهر تو مثل شوهر خواهر من هستش دقیقا این توصیف کردی یاد اون افتادم تمام طلا ا ...

اخه مشکل من فقط،اینا  کلی مشکل دیگم دارم.

میدونی الان دو‌روزه خونه مادرمم مهمون اومدم اصلا دل تنگش نشدم زنگ بزنهه نزنه برام مهم نیس 

قبلا دلم میرفت دیام عاشقانه بده بهم دیروز پیام صب بخیر عاشقانه داده اصلا عین خیالمم نبود انگار پیام تبلیغاتی خوندم گوشیو گذاشتم کنار اصلا به مغزم نرسبد جواب بدم خوشحال بشم 

2810