2777
2789
عنوان

بیاید بگید این کت قشنگه عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عکس یه استایل زمستونه قشنگ رو برام بزارید که بدونم سلیقه تون به من شبیهه یا نه مرسی 😊

این 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

عکس یه استایل زمستونه قشنگ رو برام بزارید که بدونم سلیقه تون به من شبیهه یا نه مرسی 😊

عزیزم این کت که انتخاب کردی قشنگه ها مخصوصا اگه یکم قدبلند باشی من پالتویی که دو  سال پیش خریدم و هنوز عاشقانه دوسش دارم جیر مشکی و طرح سنگ مرمر نقره ای روشه و کامل برام جذبه تا روی زانو.. عکس که اصلا هرکار میکنم نمیتونم بذارم توی چندتا تاپیک دیگه هم میخواستم عکس بذارم نشده

دوباره باید بزنید روی اون کادر

خیلی دوس دارم این مشکل عکس گذاشتنم حل بشه دوبار کلیک کردن هم فایده ای نداشت امکان داره چون نتم ضعیفه نمیشه؟ راستی خوشوقتم عزیزم از ضخیم نبودن کتی که انتخاب کرده بودی حدس زدم جنوبی باشی ان شاءالله سلامت باشی و به دل خوش استفاده کنی

عزیزم این کت که انتخاب کردی قشنگه ها مخصوصا اگه یکم قدبلند باشی من پالتویی که دو سال پیش خریدم و هن ...

به شادی استفاده کنید عزیزم‌😍

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

قشنگه ولی پارچش گرم نیست برای زمستون ، انگار کرپ مناسب بهاره

اتفاقا زدم زمستون ولی اینو اورد😅

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

خیلی دوس دارم این مشکل عکس گذاشتنم حل بشه دوبار کلیک کردن هم فایده ای نداشت امکان داره چون نتم ضعیفه ...

ممنونم محبت دارید 😍

صفحه انتخاب عکس براتون باز میشه ؟ وارد گالری میشید؟

ممنونم محبت دارید 😍صفحه انتخاب عکس براتون باز میشه ؟ وارد گالری میشید؟

روی آیکون تصویر که میزنم یه کادر باریک خاکستری باز میشه داخلش هم نوشته کلیک کنید.. چه یه بار کلیک کنم چه دوبار و چه دستمو روی کادر نگه دارم هیچ اتفاقی نمیفته

روی آیکون تصویر که میزنم یه کادر باریک خاکستری باز میشه داخلش هم نوشته کلیک کنید.. چه یه بار کلیک کن ...

پس مشکل از اینترنت نیست شاید از گوشی باشه

2810