2777
2789

بنظرتون خوبه چون اصلا شب وروز ندارم یکم میخوره بعد پس میزنه بیدار میشه کش بستم از دهنش نیوفته  الان یه ساعت و نیم خوابه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ندادم زجرم زیاد کشیدم ولی ندادم ولی خیلیا هم میدن.بنظرم کشو در بیار حداقل😔

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
2805

پستونک مامان دوم بچه است، من دو تا بچه دست تنها بزرگ کردم اگه پستونک نبود نابود میشدم، البته من تا ۶ ماهگی دادم چون بچه بزرگ تر پستونک بخره خوشم نمیاد هم گفتم شاید دندوناش کج دربیان 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
خطرناکه کارت عزیزم اون بچه بالا بیاره شیر برمیگرده خدایی نکرده خفه میشه کش پستونکو باز کن

میکدانه باز بیدار میشه الان چن شبه خواب ندارم میگرنم گرفته فقط میخوام بچه رو بدارم زمین فرار کنم

بدتره ،دیدی دکتر تغذیه میگه آدامس بجو که معده فکر کنه داری غذا میخوری و احساس سیری بکنی و اسید معده هم ترشح میشه 

تو دقیقا داری همین کارو میکنی ،اگه شیر خودشو میخوره که مراعات غذا تو بکن اگه شیر خشکه ببین شاید نمیسازه 

دکتر اطفال ببر اگه تو اذیتی اون چند برابر اذیته بچه گناه داره

عاروقشم حتما بگیر ،شکمش اطراف نافشو به جهت عقربه ساعت با روغن زیتون ماساژ بده کمرشم از بالا اروم به سمت بپایین بکش 

2810