2777
2789
عنوان

اگه سه ورق مسکن بخورم میمیرم

877 بازدید | 122 پست

دلم گرفته هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم خدا ولم کرده یکی اومد زندگیمو داغون کرد رفت منو تو منجلاب انداخت رفت بخاطرش بهم انگ ج نده بودن زدن مادرم صب تا شب برام مرگ میخاد من چیزیم نیستا من فقط خستم همش خوابم میاد کلی مریضی دارم یدونشم کسی نمیدونه صورتم افتاده با اینکه هنوز ۱۹ سالمه😭😭 داغونم ب جایی رسیدم فق میخام بمیرم ولی ارزو هام چی کجا برم خدایا کسی دوسم نداره دلم میخاد بمیرم توروخدا درکم کنید من نمیتونم چار تا کوچه پایین تر برم نمیتونم ب خودم برسم نابودم از خودم بدم میاد فقط درکم کنید ب جایی رسیدم همه مرگمو میخان ولی من فقط افسردم مادرم مردن منو میخاد از همه بدم میاد

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

نه معده درد وحشتناک میگیری 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کسی نیس دلداریم بده دارم میترکم خدا ولم کرده صدامو نمیشنوه این همه درد حق من نیس من تو چشم خونوادم ی عذاب شدم نمیدونم چیکار کنم لعنت بهت اومدی زندگی منو داغون تر کردی من چمیدونستم این چیزا چیه بخاطرش مادرم بهم انگ خرابی میزنه دارم میمیرم

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
نه معده درد وحشتناک میگیری

چیکار کنم ک تموم شه 

نه عزیزم، فقط ناقص میشی. نکن اینکارو( متن و نخوندم)

ینی چی ناقص

امیدوارم زندگی روی خوششو بهت نشون بده عزیزمصبر کننده برنده است تو بسپار به خدا و زندگیتو کن

انقدر سپردم خسنم من حقم اینا نیس😭

هیچ چیت نمیشهسفه لمهمن ۴۰ تا کلیندینیوم سی خوردم فقط صدام گرفت سال ۹۸ یادش بخیر چه اسکولی بودم🤣🤣

😔😔😔

کبدتو نابود نکن

نابود هست😔

2810