2777
2789
عنوان

می‌خوام شوهرم نفهمه حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 63 پست
عزیز من ۸ ماهه خودمو ازش گرفتم ک تازه یکم بابات خونه حرف زدن وگرنه قبلش حرفم نمیزدن الانم که انگار ن ...

ششما اگه رابطه ی کامل نداشتی الان سرخانه زندگیت بوری.

هرمردی جای شوهرت باشه.

عروسی نمیگیره حب.

وقتی همسرش رو بدونه اینکه خرج خونه بیفته سرش داره با چه انگیزه ای بگیره .

چون راحت وا دادی و رابطه ی کامل داشتی انگیزه براش نمونده.

حالا بچه بیار از چشم خونواده خودت و همسرت هم بیفت.

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل اینکه رابطه دارید ؛ به همسرت بگو من دیگه نمیام کنارت تا زمانی که زیر یه سقف باشیم و مجبورش کن که خونه ای رهن کنه و بری سر خونه زندگیت. حالا به موقعش خانواده اش خونه هم میدن. ولی فکر خودت اصلا برام منطقی نیست

2805

به نظرم چون رابطه کامل یا شوهرت داری و‌نیازش کامل برطرف می کنی عجله ندارم واسه عروسی یه مدت بهش بگو من نمی تونم قرص بخورم و مریض شدم به خاطر خوردن قرص جلوگیری و‌تو هم نباید با هام رابطه کامل داشته باشی و....یکم خود دار باش کم کم خودش احساس نیاز می کنه و زودتر عروسی می کنید ،رابطه جنسی کامل و زیاد در عقد باعث میشه مرد فکر عروسی نباشه

ششما اگه رابطه ی کامل نداشتی الان سرخانه زندگیت بوری.هرمردی جای شوهرت باشه.عروسی نمیگیره حب.وقتی همس ...

خوب پس بهترین کار اینه که سفت و سخت رابطه دیگه نده و به شوهرش بگه یا بریم سر زندگیمون یا همه چی تمامه

نه بابات خانواده خودم مطمئنم واکنش بدی ندارن و فقط میگن ک زود تر کارامونو بکنیم خانواده شوهرمم فوقال ...

فکر خوبیه

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

ربطی به رابطه کامل نداره 

مرد ها با دست هم خودشونو ارضا میکنن 

بعد از عقد هر مردی دوست داره زودتر بره خونه خودش 

بنظر من خانوادت پشتت نیستن اسی 

اونا باید خیلی محکم بگن یا سر ماه مشخص بشه همه چیز یا طلاق حتی اگه لازم بشه بابات برید درخواست طلاق بدین 

اگه بتونی تحمل کن حامله نشی بنظرم بهتره چون اصلا فرصت زندگی مشترک و دو نفری پیدا نمیکنی از همون اول میوفتی تو بچه داری و سختی‌هایش شیرینی ام داره اما به موقعش

با شوهرت زندگی کنی و خوب بشناسیش بعد تصمیم بگیری بچه داری شی بهتره بخاطر خودت و بچه میگم

اوووو مگه حامله شدن فقط با قطع قرصه! 

باید زیر نظر دکتر بری... رابطه منظم خیلی مکافاته

من جات نیستم اگه فکر میکنی قرصاتو قطع کن تا بشه.. 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

با بچه احتمالا وضعت بدتر شه.خانواده شوهرتم اطمینان ندارن بهت .شمام حساب کتاب زندگیشونو کشیدی بیرون و انتظاراتتم زیاده ازشون.اونا هم اینو فهمیدن و اطمینان نمیکنن بهت.خونه خریدن وظیفه همسرته نه خانوادش.وقتی اینقدر وابسته هست بهشون پسفردا اگه حامله شدی اونا گفتن بندازش شوهرتم نمیتونه حرف بزنه.فقط مشکل میاد رو مشکلت.من بودم سعی میکردم اطمینانشونو جلب کنم به جای اینکه مجبورشون کنم به کاری که نباید

اوووو مگه حامله شدن فقط با قطع قرصه! باید زیر نظر دکتر بری... رابطه منظم خیلی مکافاتهمن جات نیستم اگ ...

نه من بابت این موضوع دکتر رفتم ۶ ماه پیش 

همه کمبود های بدنم رو قرص خوردم خوب شدم 

باشگاه رفتم وزنم رو متعادل کردم 

و البته به شوهرمم گفتم وزنشو کم کنه و کرد 

و از طرفی به خورد خوراکمم این چند ماه خیلی اهمیت دادم 

ولی باز باید دید خدا چی می‌خواد 

ولی سعی میکنم تو روز تخمک گزاریم رابطه داشته باشم و مرتب باشه 

2810