2777
2789
عنوان

یاخدا مادرشوهرم چقد کثیفه یا خداااا دارم میمیرررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 51 پست
خدا فقط به دادت برسهولی به نظرم از این زاویه هم نگاه کن که شاید پدر شوهرت آدم بدی بوده که هم دخترش ب ...

چه خوب قضاوت کردی😠

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چرا فک کنم....🤣 ینی تا تفسیر میکرد این اومد تو ذهنم

دهه هشتادیه ولی خواهرشوهر تسی هم از همین جاها شروع کرده پیشرفت کرده کم کم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خب واقعا همچین سوالی پیش میاد مگه میشه ادم تو ازدواج به خانواده طرف نگاه نکنه ؟!

آدم خیلی هنر کنه تو چند سال دوره نامزدی و آشنایی طرفشو بشناسه خدایی شناخت همه اعضای خانواده خیلی سخته بعدم بالاخره هر خانواده ای حداقل یه دونه خل و چل داره دیگه 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
آدم خیلی هنر کنه تو چند سال دوره نامزدی و آشنایی طرفشو بشناسه خدایی شناخت همه اعضای خانواده خیلی سخت ...

اره ریز جزییات شو نمیشه فهمید ولی این موارد خونواده ی شوهر اسی خیلی چیزای بزرگیه 

🏃🏻‍♀️

چه خوب قضاوت کردی😠

شما ندیده می‌دونی تقصیر کیه این وضعیت؟؟؟

شما مگه دختر رو میشناسید از نزدیک؟ مگه پدرشو دیدی؟ مگه خبر داری از زندگیشون؟

قضاوت نکردم ولی میگم از یه زاویه دیگه هم نگاه کن شاید این دو نفر آسیب دیده هستن از لحاظ روحی و این عروس خانم بتونه به کمک مشاور رابطشو باهاشون بهبود ببخشه که کمتر آسیب ببینه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
خب واقعا همچین سوالی پیش میاد مگه میشه ادم تو ازدواج به خانواده طرف نگاه نکنه ؟!

عزیزم خوب علم و غیب که نداره با دوتا سلام علیک که نمیشه فهمید خانواده طرف چطورین 

فقط با شوهر آدم یه مدت در ارتباطه تا بشناستش با بقیه که نمیره بیاد 

من خودم بعد عروسی تازه فهمیدم پدر شوهرم یه احمق به تمام معناست برای همین تو خاستگاری با خوشون نیووردن ومن کم عقل ب ذهنم نرسید الکی بهم گفتن اینجور مراسما نمیاد 

پدر شوهرم یه تختش کمه آی کیو پایینی داره 

2810