2777
2789
عنوان

چرا پزشکامون این مدلی شدن

115 بازدید | 11 پست

پسر بزرگم رو بردم واسه قدش که کوتاه بود

این مدت خیلی پول دکتر داده بودم واسه بچه کوچیکم

خیلی سختم بود دوباره بخوام دو تا ۳۵۰ بدم واسه ویزیت دوتاشون

به شوهرم گفتم من یکیشون رو می برم،واسه اون یکی فقط در حد یه سواله که همونجا ازش می پرسم

اولا که بهم گفت حتما باید بری داروخونه پایین فلان دارو رو بگیری و بعد بیای بهم نشون بدی،که با داروخونه قرارداد داشت،داروها هم حدود ۱۴۰۰ شد

بعد من از پسرم یه جای دیگه عکس مچ دست گرفته بودم،بهش گفتم،گفت من اصلا قبول ندارم و همونجایی که من میگم فقط باید بری عکس از مچ دست بندازی

آزمایشگاه هم فقط جایی که من می گم باید بری

بعد فقط یه سوال کردم که بچه کوچیکم یک چهارم قرص برای کم کاری تیروئید می خوره و الان آزمایشش روی یک اومده

باید چیکار کنم و ....

اصلا حاضر نشد جواب بده،گفت یه بار بیار پیشم چکش کنم،یعنی بدون ویزیت حاضر نبود جواب سوال رو بده

فقط همین امشب نزدیک ۲ تومن خرج دکتر شد

بعضی ها اینطوری اند متاسفانه

خیلیا اینجوری شدن

همین دو هفته پیش بچه کوچیکم رو بردم مغز و اعصاب ،فقط برای اینکه مطمئن شم مشکلی نداره،چون راه میره ولی هنوز خودش نمی تونه مستقل وایسه

منشی بدون اینکه اصلا من پیش دکتر رفته باشم گفت بچه خوابیده؟

گفتم آره ۴۵ دقیقه پیش خوابیده برای چی؟

گفت باید دارو بدم واسه نوار مغز

گفتم آخه دکتر که هنوز ندیده

گفت داخل هم بری دکتر می فرسته واسه نوار مغز

گفتم حالا بذار برم ببینم دکتر چی می گه

رفتم،دکتر گفت باید بری ام آر آی و نوار مغز

خلاصه من رفتم نوار مغز  یه دارو به زور ریختن تو حلق بچم،بچه داست خفه میشد،منشی می گفت تو وسواس داری

کل دارو رو آورد بالا ولی سریع خواب رفت

۹۵۰ به خاطر نوار مغز گرفت

بچه منم تا ۵ ساعت بیهوش بود،به هوش هم که اومد تا شب فقط خوابش میومد و تعادل نداست

اگه می دونستم این کارو باهاش می کنن عمرا نمی رفتم

کلا از همه نپتو مطب نوار مغز می گرفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیا اینجوری شدنهمین دو هفته پیش بچه کوچیکم رو بردم مغز و اعصاب ،فقط برای اینکه مطمئن شم مشکلی ندار ...

خدایا چقدر هزینه ها زیاد شده یعنی خدا نکنه مشکلی داشته باشی و راه ات به دکتر بیفته

شما تهران هستید ؟

2805
خدایا چقدر هزینه ها زیاد شده یعنی خدا نکنه مشکلی داشته باشی و راه ات به دکتر بیفتهشما تهران هستید ؟

نه 

بخدا دیگه اعصاب برامون نمونده

این همه پول ویزیت می دی،اصلا نمی ذارن حرف بزنی

فقط دارو می دن،براشون مهم نیست اون بیمار شاید فقط اومده اونجا که باهاش دو کلوم حرف بزنی تا از نگرانی در بیاد

خدایا چقدر هزینه ها زیاد شده یعنی خدا نکنه مشکلی داشته باشی و راه ات به دکتر بیفتهشما تهران هستید ؟

دکتر مغز و اعصاب واسه بچم پیراستام نوشت

گفت اگه خارجی رو بگیری بهتره،اگه می خوای یه شماره بدم زنگ بزن بهش دارو بگیر ،گفتم باشه

اصلا بهم توضیح نداد که پیراستام رو اگه می دی یهو قطع نکن،عوارض داره و اگه یهو قطع کنی خیلی بده و ....

منم پیش خودم گفتم دو ماه دیگه به بچم فرصت می دم و اگه درست نشد می رم یه مغز و اعصاب دیگه

بعد دیدم یه شماره بهم پیام داد که آدرس بدید واستون دارو بفرستم

دو شیشه هم ۱۷۰۰ می شد

نرید دیگه پیششاینا به دردتون نمی‌خورن یه دکتر بهتر از تو سایت ها پیدا کنید نظراتو بخونید.

نظراتو خوندم،همه نوشته بودن خوبه

خودم ۵ سال پیش رفته بودم پیشش خوب بود

ولی الان اینجوری شده بود

حتی دختر عمم هم فرستادم پیشش ،اونم خوشش نیومده بود

نظراتو خوندم،همه نوشته بودن خوبهخودم ۵ سال پیش رفته بودم پیشش خوب بودولی الان اینجوری شده بودحتی دخت ...

عه. چه عحیب

ولی من اگه جای شما بودم خیلی بدم میومد و دیگه نمیرفتم پیشش

دکترای خوب واقعا دلسوزن