2777
2789
عنوان

همکارم امروز گریه اش گرفت

373 بازدید | 25 پست

نخواستم راجبش حرف بزنم ولی میگم

امروز همکارم گریه میکرد

رفتم پیشش گفتم چت شده ؟

دیدم تو برنامه دیوار داره ماشین تماشا می‌کنه

بعد گفت با هزار قسط، وام، پس انداز، هیچی نخریدن و هیچی نپوشیدن قرار بود چند روز دیگه پولم جمع بشه این ماشینو بخرم که آرزوم بود الان صد میلیون رفته رو قیمتش

من ماه های آینده باید قرض و وام ها رو بدم حتی هزار تومان برام نمی‌مونه باید باد هوا بخورم بعد ۱۰۰ میلیون بقیه اشو جمع کنم دوباره که اون موقع می‌دونم ۲۰۰ دیگه می‌ره روش..

گفتم خب یک مدل پایین تر بخر

یا کارکرده اشو بخر

گفت؛ من از ۱۴ سالگی پدرم فوت کرده یتیم شدم و دارم کار میکنم الان فقط من و مادرم هستیم برادرام سر خونه زندگی خودشانن آرزوم بود ماشین صفر بخرم با نایلون روی صندلی مادرمو سوارش کنم..

گفتم ؛ مدل پایین تر صفر بخر همه اشون یکی هستن

گفت ؛ اصلأ همه ماشین ها اشغال همه اشون حلبی و مزخرف اصلا همه یکیین ظاهر فرق داره اصلا ماشین مدل قدیمی تر از جدیدا بهتر  اما چرا باید ماشین برای من جوان که زحمت میکشم آرزو باشه ؟ چرا باید همه جور قرض و وام و پس اندازی کنم تو ۲ روز به مدل پایین تر و کارکرده اون ماشین رضایت بدم در حالی که دو روز پیش من ماشین مورد علاقه ام که برای پولش زحمت کشیدم و تلاشی کردم صفر می‌تونستم بخرم؟ اما تو دو روز برم مدل ۱۴۰۰ یا ۹۹ ماشینو بخرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

درسته ولی واقعا کی حرفمونو میشنوه . کی اصلا براش مهمه ما چه عذابی میکشیم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

خدا برای باعث وبانیش نسازه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ما بهمن گذشته ماشین ایرانی صفر گرفتیم چندین بار بردیم خراب شدههمسون اشغالن

بحث صفر و آشغال بودن نیست بحث این این خانم از ۱۴ سالگی کار می‌کنه الان ۲۷ سالشه چرا باید ماشین براش آرزو شده باشه ؟

کجا دنیا مردم که کار می‌کنن آرزو ماشین معمولی دارن

مملکت بی ثبات مملکت روی هوا

ولی عوضش رییس جمهورمون لاتی راه میره خیلیم باحاله😠

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

آخ گفتی منم امروز دلم برای پسر خواهرم کباب شد به خاطر همین موضوع یه آهی کشید و گفت میدونم ماشین و خونه دارشدن برام میشه یه آرزوی دست نیافتنی🥲😔

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
2810