2777
2789
عنوان

دو بار کابوس دیدن ایا طبیعیه

37 بازدید | 6 پست

کابوس دیدم خوابیدم

باز اونور چرخیدم بخوابم دوباره کابوس های چرت

بچه ها نمیدونم چرا اینطوریه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا استرس دارید یا ذهنتون آشفته است. حتی دیدن یک صحنه ترسناک یا ناراحت کننده در واقعیت یا فیلم یا حتی خوندنش هم می تونه باعث کابوس بشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
2805
احتمالا استرس دارید یا ذهنتون آشفته است. حتی دیدن یک صحنه ترسناک یا ناراحت کننده در واقعیت یا فیلم ی ...

خواب های مختلف دیدم ی خوابم این بود ک دیگ مُردم و هیچکس تو اون دنیا نیست و اونجا خیلی سیاه و تاریک بود واسم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

اضطراب

ندارم