2777
2789

دیگه کم آوردم پسرم چند بار مریض شد و خوب شد الان چند وقته سرفه مونده روش البته روزا خیلی کم پیش میاد ولی شبا تو خپاب خیلی سرفه میکنه... باز میخام یه دکتر دیگم ببرم . چند تا بردم میگن الرژیع و اسپری میزنم یعنی از خونه بیرون نرم؟ بیرون برم اون شب خیلی بیشتر میشه😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ممکنه ازمعدش باشه ها شایداین مدت داروزیاددادی ترش می کنه زیاد

این بچه از اولم همش دارو خورده. نمیدونم واقعا دکتر نفهمید یعنی مشکلش چیه ؟ آلرژی که داره خودمم دارم ولی این دیگه الان در معرض هیچی نیست بیرونم با ماشین میرم یه دور میزنیم میایم

سلام پسرمنم اونجوری بود تایه باد بهش میخورد سرفه دکتر متخصص گفت چون سزارین شدی یه هاش ناقصه تا ۶سال ...

چند هفته زایمان کردی؟ من ۳۹ هفته و پنج روز بودم... آخه این همه بچه سزارینی همه سالم و سرحال اینم شانس من😔

چند هفته زایمان کردی؟ من ۳۹ هفته و پنج روز بودم... آخه این همه بچه سزارینی همه سالم و سرحال اینم شان ...

تو هفته ۳۸ اخرش 

همون روز اول که اوردنش اتاق شیر نمیخورد چون نمیتونست خوب نفس بکشه اگه مامانم متوجه نمیشد خفه میشد تا صبحتو دستگاه گزاشتنش البته بچه قوی ای بود ولی‌تا ۶ سالگیش مدام سرفه میکرد وبعد خوب شد الان دیگه ۱۷ سالشه 

تو دخترمم گفتم بچه اولم نمیتونستنفس بکشه قبل از عمل یه امپول ب۶م زدن از دستم ها ازجای واکسن دخترم اصلا اونجور نشد

2810