2777
2789
عنوان

امکان داره ان‌تی جنسیتو اشتباه بگه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 88 پست
منم شنیدم وقتی میگن دختره احتمال خطاش زیاده اما این دکتره انقد با قاطعیت گفت ک جای شکی برام نزاشت

یکم دیگه صبر کن غربالگری دوم کامل و دقیق مشخص میشه . خیلیم زود رفتی چه ریسکی کرده با قاطعیت گفته

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمال اشتباه زیادهایشالا اول سالم باشه، بعدش دل بخواه شما باشه😊

ممنون عزیزم هم بابت دعای زیباتون

هم درک بالاتون

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  

بله احتمالش هست جنسیت از هفته ۱۵به بعد مشخص 

خود دکتر سنو به من گفت وقتی چیزی لا پا بچه نبینن میگن دختر که ممکنه تو هفته بالا تر دستگاه جنسی کامل رشد کنه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
یکم دیگه صبر کن غربالگری دوم کامل و دقیق مشخص میشه . خیلیم زود رفتی چه ریسکی کرده با قاطعیت گفته

ازمایش خون تشخیص جنسیت دادم جوابش یک هفته دیگه میاد

اره گفتم چند درصد

گفت درصد خیلی بالا 

بچه سوممه دوتا دختر دارم مسلما کمی فرق میکنه خب

من عاشق دخترم دوست دارم دختر دار شم دستت رو سرم ولی هم مشکل بارداری دارم هم دختر دار شدن ارزو شده برام یک بچه دارم جوششو خیلی میزنم تک فرزند بزرگ نشه برام خیلی دعا کن  از این روزا نهایت لذتو ببر واقعا دوران بارداری بهترین دوران زندگی یک زنه خوشبحالت 

بله احتمالش هست جنسیت از هفته ۱۵به بعد مشخص خود دکتر سنو به من گفت وقتی چیزی لا پا بچه نبینن میگن دخ ...

امیدوارم واسه منم اشتباه شده باشه

ازمایش خون تشخیص جنسیت دادم جوابش یک هفته دیگه میاداره گفتم چند درصدگفت درصد خیلی بالا

چه عجله ای داری عزیزم ان شالله سالم و سلامت باشه و هر چی که خیره و دل خواه شماست

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
من عاشق دخترم دوست دارم دختر دار شم دستت رو سرم ولی هم مشکل بارداری دارم هم دختر دار شدن ارزو شده بر ...

مشکلت چیه عکس رنگی گرفتی؟ اسید فولیک میخوری؟ بعد اینا بچه دختر میشه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
امیدوارم واسه منم اشتباه شده باشه

انشالله اولا سالم باشه بعد همون باشه که دوست داری جنست جور شه خدا بزرگه ازش بخواه میده 

نذر اسم محمد به گوشت خورده؟

مثلا نذر کنی که پسر شه بزاری محمد 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

اسی اگر میخوای بارداری خوبی داشته باشی و کلا از زندگیت لذت ببری. لطفاً خواهشاً ملتمسا بیخیال جنسیت شو.

همین کارارو یکی از نزدیکانم کرد از موقعی که متوجه شد دختره تا لحظه به دنیا اومدن عصبی بود.‌

مشکلت چیه عکس رنگی گرفتی؟ اسید فولیک میخوری؟ بعد اینا بچه دختر میشه

اره عکس رنگی رفتم مشکل نداشت 

مشکلم ذخیره تخمدانمه ۲۲ سالمه ذخیرم پیرارسال ۱/۲ بود ولی خب یک بچه هشت ماهه هم دارم الان بعد اون آزمایش ولی با اصلاح سبک نزر باردار شدم پسره بچم خیلی خیلی دختر دوست دارم 

انشالله اولا سالم باشه بعد همون باشه که دوست داری جنست جور شه خدا بزرگه ازش بخواه میده نذر اسم محمد ...

ممنون عزیزم ان‌شاالله ک خدا برام بخواد

2810