2777
2789
عنوان

بهش شک دارم ولی گردن نمیگیره چیکار کنم بنظرتون😢

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیه شوهرته .به روش نیار پر روتر میشه .به روش ابجیم فقط بهش گوشزد کن اگه بفهمم با کسی هستی طلاق نیست ...

نه دوستم ، اره میگم زیاد هم اصرار کنم پررو میشه، فقط خودم فکرم درگیر مونده چندساله از اینکه یه وقت شاید رابطه احساسی داشته باشه و بعد از اینکه رابطه مون جدی بشه دوباره یاد اون بیفته،بخاطر اطمینان قلبی خودم میخوام بفهمم که اونم نتونستم

نه دوستم ، اره میگم زیاد هم اصرار کنم پررو میشه، فقط خودم فکرم درگیر مونده چندساله از اینکه یه وقت ش ...

دوستته تو فقط زمانی میتونی کار داشته باشی زنش باشی .ولی اگر دوستش باشی نمیتونی وارد حریمش بشی. تو چی کارداری با کی هست شاید زنشه .نامزدشه .اگر دوست پسر دوست دختر عاطفی هم باشید نمیشه محدود بشود.تعهدی وجود نداره

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
دوستته تو فقط زمانی میتونی کار داشته باشی زنش باشی .ولی اگر دوستش باشی نمیتونی وارد حریمش بشی. تو چی ...

خوب وقتی به من میگه دوست دارم و رابطه جدی میخواد داشته باشه، احتمال ختم شدن به ازدواج هم هست،من برام مهم نباشه که با کسی هست یانه؟

خوب وقتی به من میگه دوست دارم و رابطه جدی میخواد داشته باشه، احتمال ختم شدن به ازدواج هم هست،من برام ...

رابطه جدی ربطی به ازدواج نداره .....رابطه رابطه هست بدون تعهد بدون ضمانت ....وابستگی بهم ربطی به ازدواج نداره .ممکنه به ازدواج ختم بشود.از ده دوست دختر دوست پسری که همه دارند یکیش به ازدواج ختم میشه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ