2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
به نظرم این چیرا واقعا خرافاته عشق پیدا کردنی نیست ساختنیه

شعله دوقلو پیدا کردنی نیست خیلی اتفاقی وارد زندگیت میشه و مسیرتو عوض میکنه 

ولی خب شایدم خرافاته 

اگه نبااااشه جواب سوالم چیه😂😂

یعنی خصوصیات و روحیاتشون خیلی شبیه به هم هست؟

اره خیلی شبیه بهم هستن، تلپاتی و  حس قوی بینشون هست که از دوست داشتن معمولی فراتر با دیدنش حس میکنی سالهاس میشناسیش و آرامش عجیبی بهت میده 

اما ممکنه از هم جدا بشن و وقتی دوتا روح به تکامل رسیدن وصال رخ بده

شعله دوقلو پیدا کردنی نیست خیلی اتفاقی وارد زندگیت میشه و مسیرتو عوض میکنه ولی خب شایدم خرافاته اگه ...

والا نمیدونم 

ولی ببین عشق با دوست داشتن فرق داره ، آدم قشنگ حسش میکنه 

به همین خاطر شاید جواب سوالت آره باشه ، یعنی تو ارتباط با یکی صرفا دوستش داره ، ولی تو ارتباط با دیگری قشنگ عشقه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
و اگه یکی این بین ازدواج کرده باشه چی؟مجازی هم میشه این حس و انرژی رو تشخیص داد؟

سوال منم همینه یکی که اطلاعات زیادی داشت گفت وقتی انرژی مونث آگاه بشه و روی خودش کار کنه دنبال اون انرژی مذکر هم به آگاهی میرسه و دیگه نمیتونن در رابطه ی دیگه ای بمونن به همدیگه برمیگردن 

ولی نمیدونم خودمم اطلاعت دقیق ندارم 

حب اگه واقعا عشق باشه میتونه یکطرفه باشه؟؟

واقعا نمیدونم 

خیلی هارو دیدم دو طرفه عاشق بودن 

خیلی ها عشق یه طرفه داشتن

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
سوال منم همینه یکی که اطلاعات زیادی داشت گفت وقتی انرژی مونث آگاه بشه و روی خودش کار کنه دنبال اون ا ...

چه جالبه ،،،خیلی دوست دارم در مورد این مسائل تحقیق کنم اما متاسفانه منبع یا شخصی رو پیدا نمیکنم

2810