2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کل شهر فهمیدن چیکار کنم

اصلا برات مهم نباشه یه مدت نامزد بودید براب اشنایی بیشتر عقد که نبودید فقط مزار بهت دست بزنه

اشتباه منو نکن خواهش میکنم الان کل شهر بگن نامزدی بهم خورد بهتر اینه که یسال دیگه بری دادگاه و بیای توزاخدا گوش بده

سریع عقد نکن مثل من خودتو به بهانه اینکه کل شهر میدونن بدبخت نشو

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....
2805
چی بگم

با آرامش ولی جدیت حرفتو بزن بگو عزیزم من از این کارت خوشم نیومد درست نیست این کار اگه دوست داشتی برادرزادت هم بخوره باید یه دونه جدا واسش میگرفتی نه اینکه شام منو زودی جمع کنی ببری اگه سخخته با پیام بگو

وقتی ازت پرسیده بازم میل داری یعنی رسما میخواسته بگه نخور ببرم برای اونا چقدر کارش چیپ بوده

واقعا هم چقدرررر تو ذوقم خورد 

از اول تو رژیم بودم این بد عادت کرده😐

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
باید از شما اجازه میگرفتن؟😂😂😂 میخوای شماره ای چیزی ازشون بگیر برو بده گشت 😂😂😂فوضول

گفتم که فضول هفت جد وابادتید ،وقتی مسئله خصوصی رو در بازدید عموم میزارید ظرفیت شنیدن نظر دیگران رو داشته باشید 

اصلا برات مهم نباشه یه مدت نامزد بودید براب اشنایی بیشتر عقد که نبودید فقط مزار بهت دست بزنهاشتباه م ...

واقعا هم درسته 

باید حواسمو جمع کنم 

تو آشنایی آخه اینجوری نبود 

انگار تازه داره خودشو نشون میده 😐

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
امشب بگم؟ روم نمیشه بدبختی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😐

روت نشه بدبخت میشی بهت گفته باشم

آبرو داری و کم رویی رو بزار کنار چطور اون روش میشه از تو عشق بازی بخواد بعد تو روت نمیشه بگی گرسنه هستم اصلا این حرفا رو بزار کنار اگه نشستی که اون خودش بفهمه رک بهت بگم مردها تا بهشون نگی به هیچ وجه نمی فهمن طبق سالها تجربه دارم بهت میگم تو دائما باید خواسته هات رو بگی تا یاد بگیره و بی همه  

امشب بگم؟ روم نمیشه بدبختی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😐

خودت  بدبخت نکن 

همون موفع با خنده میگفتی اععع کاش من نیومده بودم با اون میومدی پیتزا میخوردی دوس داره

ولی دد کل با اینجور آدما بحث کنی خودتو میاری پاییین

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....

وقتی دو نفر میرن بیرون مخصوصا نامزد هم باشن باید کنار هم و با آرامش غذاشونو بخورن و از بیرون اومدنشون لذت ببرن 

حالا تند تند خوردن همسرتون به کنار 

ولی اینکه باقی مونده ی پیتزا رو همراهش برد حرکت جالبی نبود 

نهایتش می‌تونست تا شما غذاتونو می‌خورید یدونه سفارش بده ببرین 

هر چند اصلا ضرورتی هم نداره اینکار 

2810