2777
2789
عنوان

برای عفونت گوش سفکسیم جواب میده

212 بازدید | 42 پست

این دکترای بیسواد آخه چی حالیشونه 

از دیروز دارم هر دوازده ساعت میخورم ،اصلا انگار نه انگار 

دارم از درد داغووووووون میشم 

نگید مسکن بخور که اصلا تاثیر نداره 😫😫😫😫😫😫😫

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

چقد عجیبه همه درگیرن

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ؟؟؟؟ مگه دیدید کسی رو ؟

اره دو سه نفر اطرافم درگیرن 

حتما دوباره دکتر برو

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
2805
اره دو سه نفر اطرافم درگیرن حتما دوباره دکتر برو

اگه تا فردا بهتر نشدم 

باز میرم 

به خدا داغونم از درددددد گوش تیر می‌کشه کل روانم بهم میریزه

خواهرزاده های من هم،عفونت گوش داشتن،خواهرام سفیکسیم،بهشون دادن،ولی اثر نکرده،بردن دکتر،دکترگفته سفیک ...

واقعا ؟؟؟؟؟

ای لعنت بر دکتره احمق 

خاک بر سرش 

مثلا متخصص بودا

اگه تا فردا بهتر نشدم باز میرم به خدا داغونم از درددددد گوش تیر می‌کشه کل روانم بهم میریزه

به اطرافیان من آموکسی کلاو دادن 

مراقبت کن انشالله بهتر باشی🩷

رفتی پیش متخصص یانه توروخداحرفموگوش کن یساله هرماه گوشم عفونت میکنه پرده گوشم پاره شدچون نرفتم پیش متخصص دوباررفتم پیش دکترعمومی بیسواد چرک خشکن میداد وامپول وسرم گوشم خوب نشد عفونت باعث شدپرده گوشم پاره شه الانم بایدعمل کنم شنواییمم کامل برنمیگرده اگه گوشت میخاره وگرفته احتمالاعفونت قارچیه حتمافردابرومتخصص

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
2810