2777
2789

بعد شروع کرد بام حرف زدم کم کم اضطرابم شروع شد من قبلا دکتر رفتم بم دارو داده علاوه بر اون الپرازولامم داده گفت موقعی ک خیلییی دیگ شدیده یک چارمش بزار زیر زبونت منم پاشدم گذاشتم بعد از ۱۰ دقیقه کلا زیر و رو شدم تمام اضطرابم تمام شد شروع کردم حرف زدن با طرف اخه من چرا انقدر بدبختم چرا درمان نمیشم الپرازولام ک فایده ندارع اعتیاد اوره مسکنه درمان نمیکنه ک 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خسته شدم بخدا در مواجه با بقیه اضطراب میگیرم تپق میزنم پر از استرسم حتی کارهامو نمیتونم انجام بدم 

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 
2805

باید مدام تو جمع باشی و تمرین کنی

از جمع های کوچیک و خانوادگی شروع کن

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
فایده نداره اصلا خیلی شدیده

عزیزم

تلقین نکن

بعد این رفتار ریشه هز کجا دهره میدونی؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره