من هیچ خاستگار مناسبی نداشتم شاید بگین خیلی سختگیری ولی نه یکی قدش از من کوتاه تر ، یکی بشدت مذهبی با حقوق پایین ، یکی طلبه ، یکی هم ارتشی بود ک اخلاقیاتشو بهم گف و من نمیتونستم کنار بیام بین این ها ینفر هست ک اونم زیاد شرایط اکی ای نداره اما دلبستشم و خب ازونا بهتره چیکار کنم؟ ۱۴ سال تفاوت سنی داریم و درآمدش هم زیاد نیس(آموزشگاه فنی حرفه ای داره) بنظرتون خوبه ؟ قدش ۱۸۶ وزنشم خوبه منم قدم ۱۷۰ وزنم ۶۵ خانوادش خیلی خوبن از دوتا شهر جداییم ولی محل کارش شهر ماس و اینکه وقتی پیش همیم این اختلاف سنی دیده نمیشه ینی همه فک میکنن نهایت ۵ سال تفاوت سنی داریم و حرکاتشم اندازه ی سن خودش نیس ینی کارای بچگونه تری میکنه بنظرتون خوبه ؟ خدمم دانشجوی بهداشتم بعدن میرم سرکار
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫