2777
2789

من هیچ خاستگار مناسبی نداشتم شاید بگین خیلی سختگیری ولی نه یکی قدش از من کوتاه تر ، یکی بشدت مذهبی با حقوق پایین ، یکی طلبه ، یکی هم ارتشی بود ک اخلاقیاتشو بهم گف و من نمیتونستم کنار بیام بین این ها ینفر هست ک اونم زیاد شرایط اکی ای نداره اما دلبستشم و خب ازونا بهتره چیکار کنم؟ ۱۴ سال تفاوت سنی داریم و درآمدش هم زیاد نیس(آموزشگاه فنی حرفه ای داره) بنظرتون خوبه ؟ قدش ۱۸۶ وزنشم خوبه منم قدم ۱۷۰ وزنم ۶۵ خانوادش خیلی خوبن از دوتا شهر جداییم ولی محل کارش شهر ماس و اینکه وقتی پیش همیم این اختلاف سنی دیده نمیشه ینی همه فک میکنن نهایت ۵ سال تفاوت سنی داریم و حرکاتشم اندازه ی سن خودش نیس ینی کارای بچگونه تری می‌کنه بنظرتون خوبه ؟ خدمم دانشجوی بهداشتم بعدن میرم سرکار

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چندسالته عزیزم

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
2805

من و همسرم ۱۴ سال اختلاف سنی داریم 

اما خیلی رفتارش بیرون خونه و در حضور دیگران عاقلانه و سنگینه 

اما خب تو خونه خیلی شوخی میکنیم بچگونه حرف می‌زنیم و از سر و کله هم بالا میریم 🤣🤣🤣🤣

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

یه صلوات بفرستید منم به زودی تاپیک خاستگار دلبستمو بزارم🥲

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من و همسرم ۱۴ سال اختلاف سنی داریم اما خیلی رفتارش بیرون خونه و در حضور دیگران عاقلانه و سنگینه اما ...

خیلی هم راضیم از ازدواج باهاش 

زندگی کنارش شیرینه 🫠

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

2810