دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حق با شوهرته نکنه فکر کردی دختر پزشکیان هستی و باید برات یه کاخ بخرهمشکل دارم مشکل دارم مشکلات ملتو ...
مگه فقط دختر پزشکیان حق زندگی داره؟!
حرفای بیمنطق ملت رو تو رو خدا!
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کلا تو یه ساختمون بودن تبعات داره . اونا بیشتر برا خودشون بچه تو یه ساختمون نگه میدارن.
هعیییی گل گفتی...
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
نمیدونم این چه چیزیه که اینقدر از خانواده ها فراری هستید ،خوب پسرشون در قبال پدر ومادرش مسئول هست ،از زیر بوته که عمل نیومده ،پدر مادر همه عمرشون رو صرف بزرگ کردن وتربیت بچه شون کردن وحالا نوبت جبرانه.
اگر دخالت گر هم هستن میتونی خودت نری ولی نمیتونی همسرت رو از اونها جدا کنی