2777
2789
عنوان

چند هفتگی زایمان کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهر خودم ماما برای معاینه لگن گفت با دو انگشت معاینه میکنم ولی چون هنوز ۳۶ هفته بودم گفتم نه

الان اینجا که اومدم گفتن انجام نده کسی ام خواست برات انجام بده قبول نکن

تا موقعی دردت شروع بشه

اونجا معاینه میکنن، اگه طبیعی نتونی میفرستن سزارین

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈
2805
نه معاینه لگن رو گفت انجام نده تا قبل شروع درد نزار دست بزنن

اون هم مشکلی نیست وقتی زایمان طبیعی میخوای باید بدونه لگنت امادست یا نه.میتونی طبیعی بیاری یا نه.الان دیگه هفته های اخری معاینه برات ضرری نداره

اون هم مشکلی نیست وقتی زایمان طبیعی میخوای باید بدونه لگنت امادست یا نه.میتونی طبیعی بیاری یا نه.الا ...

مگه پیش یه ماما دیگه برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈
انشالله زایمان خوبی داشته باشی.من بیمارستان دولتی زایمان کردم تخت بغلیم ماماخصوصی گرفته بود دربست در ...

استان ما خیلی اوضاعش داغونه

شهر خودم که فقط یه بیمارستان آموزشی درب و داغون داره که مثل قصابیه دوستام میگفتن فقط بهمون فوش میدادن و دعوا میکردن

الان اومدم مرکز استان که بیمارستان آموزشی اینجام افتضاحه، یه بیمارستان نیمه خصوصی داره که اونم اجازه نمیده ماما خصوصی یا حتی ماما همراه ببریم ولی حداقل موش آزمایشگاهی نمیشم زیر دستشون

سیستان و بلوچستانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈
اول باید بدونی کدوم بیمارستان میخای زایمان کنی.بیمارستان های تامین اجتماعی خیلی خوبن ولی زایشگاه های ...

به خاطر بیمارستانش اومدم شهر دیگه

تعریف تامین اجتماعی و نیمه خصوصیش رو شنیدم

از اونجایی که نیمه خصوصی هزینش بالاتر میشه خلوت تره برا همین میخوام تأمین اجتماعیو نرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈
به خاطر بیمارستانش اومدم شهر دیگهتعریف تامین اجتماعی و نیمه خصوصیش رو شنیدماز اونجایی که نیمه خصوصی ...

کار خوبی می‌کنی عزیزم.انشالله بسلامتی بچتو بغل کنی.درد زایمان اومد سراغت دعا بخون .از نت سرچ کن دعا برای زایمان راحت.سوره انشقاق هم بخون

کار خوبی می‌کنی عزیزم.انشالله بسلامتی بچتو بغل کنی.درد زایمان اومد سراغت دعا بخون .از نت سرچ کن دعا ...

ممنون مهربون 🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈