2777
2789
عنوان

چند هفتگی زایمان کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 48 پست
سلام من با اینکه زایمان سومم بود ولی تا چهل هفته دردم نگرفت هیچ علایمی هم نداشتم دوسانت باز بودم همش ...

طبق روز زایمان که سنو مشخص کرده بود بستری شدین؟ یا از اونم گذشت

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دو روز از اون گذشته بود.میگن تا چهل و دو هفته میشه صبر کرد ولی ریسکه.من تنبلی کردم پیاده روی اینا نکردم پیاده روی کن بچه زود بیاد تو لگن.معاینه لگنی شدی یا نه؟

ورزش کن پیاده روی کن بچه بیاد تولگن.دمنوش هم مثل اینکه هست ولی من نمی‌دونم چیه.ولی ورزش هایی که لگن ...

شیاف گل مغربی ماما میگه خوبه پنج شبه میزارم، پیاده روی میکنم، خرما و آناناس ام میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈
شیاف گل مغربی ماما میگه خوبه پنج شبه میزارم، پیاده روی میکنم، خرما و آناناس ام میخورم

اره کن دهانه رحمم خیلی خشک بود.شیاف گل مغربی رو سوراخ کن با سوزن استریل بعد بزار تو رحمت.خود ماما فکرکنم اینکارو می‌کنه 

دو روز از اون گذشته بود.میگن تا چهل و دو هفته میشه صبر کرد ولی ریسکه.من تنبلی کردم پیاده روی اینا نک ...

برای معاینه لگن رفتم دو روز پیش

گفت تا دردت شروع نشده انجام نده😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈

من طبق پریودی چهل هفته و دوروز با نامه دکترم بستری شدم و با امپول فشار نی نیم دنیا اومد تحرکمم خوب بود و دوسانت بودم ولی اصلا درد زایمانم نگرف

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

ببین هر چی ان تی گفته همون درسته منم ان تی گفت ۹ فروردین ولی سوم دنیا اومد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
2810