2777
2789
عنوان

آیا بعد از تموم شدنِ منطقی یه آشنایی و خواستگاری حس بد طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 32 پست
دقت کردم مثلاولی نفهمیدم چون خود پسره هم اینطوری بود که راحت حرف میزد من خیال کردم مادرشم از روی رک ...

واسه منم پیش اومده این موضوع

ولی اصل قضیه همین پسران ک جربزه نداشتن و مستقل نبودن

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
اگر خانومای سایت منو نخورن باید بگم که آقایون ایرانی ۹۰ درصدشون بچه ننه ان

میزان داره دیگه😐 نه اینکه هرچی مامانت گفت بگی چشم شما درست میگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم من توقع زیادی داشتم؟؟به من می‌گفت باید با خانوادم رفت و آمد و آشنایی بیشتر داشته باشی و اونا ...

ببین پسرا تابع حرف اولیا حضرت مادرشونن 

اونا باعث میشن پسرشون به کسی که میخاد نرسه 

همشون دنبال دختر ۱۴ ساله واسه پسرشوننن

2805
۹۰ درصدشون هرچی مامانشون بگه میگن چشم

ینی مادرشون بگه این دختر نه حتی اگ عاشق دختره باشن میگن باشه؟😐 خیلی بی معنیه همون بهتر با این ۹۰٪ ها ازدواج نکنه ادم خدا دور کنه این ادمارو که استقلال فکری ندارن

ینی مادرشون بگه این دختر نه حتی اگ عاشق دختره باشن میگن باشه؟😐 خیلی بی معنیه همون بهتر با این ۹۰٪ ه ...

دقیقا همینطوره ، خیلی‌هاشون دختره رو کنسل میکنن به خاطر اینکه مادرشون موافق نیست

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دقیقا همینطوره ، خیلی‌هاشون دختره رو کنسل میکنن به خاطر اینکه مادرشون موافق نیست

جوابشونو خدا میده😂

اینجا رو ک اصلا رو نظر دادنشون حساب نکن! همونظور ک گفتی واقعا بی عرضه‌س.

بالاخره نظرات اینجا هم گاهی خیلی کمکم کرده باعث شده یکم دست از خوش‌بینی بردارم

خیلی بی عرضه س ولی میتونستم زودتر اینو بفهمم متاسفانه بلد نبودم

واسه منم پیش اومده این موضوعولی اصل قضیه همین پسران ک جربزه نداشتن و مستقل نبودن

آره دقیقا

حتی برادر خودش عینا همین طوری با مخالفت خانواده ازدواج کرده بود اما ایشون می‌گفت هنوز که هنوزه داره تاوان انتخابشو میده چون عروسشون رو نپذیرفتن

چیشد دقیقا؟

شب اولی ک اومدن حسم بد شد انگار شوق نداشتن ولی نشستم با پسره بحث کردن ؛ بعد ک از اتاق اومدیم بیرون خواهرش رفت تو اتاق با پسره حرف زدن دوساعت امون نداشت برن خونه ؛ بعدش ازشون خبری نشد تا سه روز بعد و من از تری ضایع شدن جلو خانوادم انقدر دعا و راز و نیاز کردم ک برگردن بعد سه روز خواهره زنگ زد ! بعدش گفت شمارتو میدم ب داداشم اونم زنگ زد گفت گفتم یه فرصت ب هردومون بدم شاید قسمت شد ! ایت از این بعدش ک میرفتیم بیرون خواهره اصلا محل من نمیذاشت اینم از این تا اینجا تا اخر دیدم پسره سرد شده بعدش هم گفت گفتن دوس پسر داشتی و اینا و تموم شد

کورد نیستم :) 
آره دقیقاحتی برادر خودش عینا همین طوری با مخالفت خانواده ازدواج کرده بود اما ایشون می‌گفت هنوز که هن ...

ولی بنظرم کاری که اون برادر کرد خیلی بهتر از اینطور پسراییه ک جربزه ندارن.

2810