2777
2789

سلام 

بعد از گذشت تقریبا یک هفته تازه یادم میاد که از اولم معلوم بود خانوادش(مادرش) مخالفه چرا ما همون موقع هیچ تدبیری نکردیم؟؟؟؟؟

چرا باید مادرش حرفای دلسردکننده میزد و ما حرفای دلگرم کننده تحویل میدادیم؟چرا وقتی شک کردم که مادرش مخالفه به پسره نگفتم اگر میخوای ادامه بدی بگو مادرت با مادرم حرف بزنه؟

خیلی ناشیانه جلو رفتم تا جایی که پسر به خودش اجازه بده بگه فلانی تو کوتاه بیا تا من باید پدر مادرمو راضی کنم منم گفتم برو هر وقت راضیشون کردی بیا

اولش که اینه وای به آخرش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا تو بحث ازدواج به خانوادش هم خیلی باید دقت کنی 

عیب نداره حالا برات یه تجربه شد 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2805

طبیعیه.

از این به بعد دقت کن پسر مستقل باشه چشمش به دهن خانوادش نباشه.از اول رفت و آمد خانوادگی کنین آدما تو جمع خودشونو نشون میدن.

وقتی خودتون دوتایی هستین هیچی از اخلاقش متوجه نمیشی

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

اره گلم طبیعیه، هرچقدر از ی مسئله فاصله بکیری تازه متوجه ی سری چیزا میشی، من خودم همیشه تو مسائلم از ی شخص دیگه ک درجریان نیست کمک میگیرم چون ممکنه من احساسی عمل کنم. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
کلا تو بحث ازدواج به خانوادش هم خیلی باید دقت کنی عیب نداره حالا برات یه تجربه شد

دقت کردم مثلا

ولی نفهمیدم چون خود پسره هم اینطوری بود که راحت حرف میزد من خیال کردم مادرشم از روی رک بودنش اینطوری میگه مثلا داره صداقت به خرج میده تازه خوشمم اومده بود

بعد دیدم برگشتنه پسره گفت با مادرم سوار ماشین بشید برید باب آشنایی باز بشه ولی مادرش چندان مایل نبود 

ما هم خودمون برگشتم پسره هم جایی کار داشت رفت

بعدا گفت چرا با مادرم نرفتید 

نگو داستان این بود

چون بعدنم گفت اگر باهات بیشتر آشنا بشن مطمئنم موافقت میکنن

طبیعیه.از این به بعد دقت کن پسر مستقل باشه چشمش به دهن خانوادش نباشه.از اول رفت و آمد خانوادگی کنین ...

نمیدونم من توقع زیادی داشتم؟؟

به من می‌گفت باید با خانوادم رفت و آمد و آشنایی بیشتر داشته باشی و اونا قطعا وقتی تورو بشناسن از تو خوششون میاد

منم گفتم تا راضیشون نکرده باشی ادامه نمیدم

نمیدونم من توقع زیادی داشتم؟؟به من می‌گفت باید با خانوادم رفت و آمد و آشنایی بیشتر داشته باشی و اونا ...

نه توقعت زیاد نبود حرف درستی زدی.از اول خانوادش انقدر طاقچه بالا میذاشتن بعدا بدتر میشدن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
اره گلم طبیعیه، هرچقدر از ی مسئله فاصله بکیری تازه متوجه ی سری چیزا میشی، من خودم همیشه تو مسائلم از ...

منم اینجا خیلی مشورت میگیرم ولی هیچی به اندازه ی تیز بودن خود آدم مفید نیس

متاسفانه تیز نبودم

پسره ی احمق میگه با خانوادم بیشتر آشنا بشین تا قبولت کنن

منم گفتم رو من حساب نکن قاعده اینه که اول خانوادتو راضی کنی اومدیم و ادامه دادم و بازم نخواستن تکلیف من چیه؟؟رضایت اونا برات اولویته دیگه پس ول میکنی 

میگه اگر ناراضی باشن حاضری ادامه بدی؟؟

گفتم نمیدونم 

ولی بی عرضه آخر نتونست راضیشون کنه

نه توقعت زیاد نبود حرف درستی زدی.از اول خانوادش انقدر طاقچه بالا میذاشتن بعدا بدتر میشدن

دقیقا حس حقارت شدید بهم داد رفتارشون

مگه کی هستن که از ما خوششون نیاد؟؟مادر من همه جا به درستی و انسانیت شناخته میشه خودمم همین طور فقط چون پدر مادرم جدا شدن اینطوری میکردن با اینکه مادر خود پسر هم تو شرایطی بدتر از شرایط من ازدواج کرده بود

منم اینجا خیلی مشورت میگیرم ولی هیچی به اندازه ی تیز بودن خود آدم مفید نیسمتاسفانه تیز نبودمپسره ی ا ...

اینجا رو ک اصلا رو نظر دادنشون حساب نکن! 

همونظور ک گفتی واقعا بی عرضه‌س. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
جالبه که من اصن نمیتونم پسر مستقل رو از پسر وابسته و بچه ننه تشخیص بدم خیال میکردم این خیلی مستقله

اگر خانومای سایت منو نخورن باید بگم که آقایون ایرانی ۹۰ درصدشون بچه ننه ان

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2810