2777
2789
اول خانوادهبعد ذات، سلامت روان، شعوربعد اخلاق، بعد درآمد:))

تو تاحالا آدم ندیدی که با عضو خانوادش ۱۸۰ درجه فرق میکنه؟

اگه زن و شوهر همدیگرو دوست داشته باشن و رابطه جنسی خوبی هم داشته باشن هیچکس نمیتونه بینشون دخالت کنه حتی خانوادشون

خانوادهدمهمه،سره ازدواج اولم عاشق هم بودیم اما یهو خانوادش هار شدن و ۶ماه باهم زندگی کردیم و سریع طل ...

من چون آدم تنهایی بودم دوست دارم بچه دار بشم مخصوصا پسر،به نظرت درست فکر میکنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط دیدن نیست که همسرمون پیش اون خانواده بزرگ شده و اخلاقیات شون رو گرفته

تو تاحالا آدم ندیدی که با عضو خانوادش ۱۸۰ درجه فرق میکنه؟

اگه زن و شوهر همدیگرو دوست داشته باشن و رابطه جنسی خوبی هم داشته باشن هیچکس نمیتونه بینشون دخالت کنه حتی خانوادشون

2805

اره خب ولی بچه اوردن صرفا به خاطر تنهایی کار اشتباهیه چون اول رابطه زناشویی و بدهم موقعیت زندگی رو باید در نظر گرفت

تو تاحالا آدم ندیدی که با عضو خانوادش ۱۸۰ درجه فرق میکنه؟اگه زن و شوهر همدیگرو دوست داشته باشن و راب ...

عزیزم آروم باش چرا اینجور میگی 

حالا خودت میری توی زندگی و میفهمی تاثیراتش رو 

من بابام میگه با یه دختر ازدواج کن که ازت پایین تر باشه و من مخالفت میکنم باهاش نمیدونم چرا اینو میگ ...

ببخشید اینو میگم ولی برای این میگن که بتونید بزنید تو سرش و هیچ وقت نتونه اگه ناحقی‌ای شد، حق خودشو از شما بخواد. اگه همچین مردی هستید، حتما به پیشنهاد ایشون فکر کنید؛ اما اگه زندگی‌ای میخواید که طرف مقابلتون هم از اون زندگی رضایت کافی داشته باشه، هم‌سطح خودتون بگیرید و با برابری رفتار کنید.

مادر هر جور باشه، بچه هم به احتمال زیاد همون‌طوری میشه. سطح خانواده‌ای که خودتون قراره بسازیدش رو دستی‌دستی پایین نیارید.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

منم چون توخونه تنهام دلم میخاد بچه دارشم باهاش مشغوال شم هرچقدم شوهرم میگ شرایطمون اوکی نی گوش نمیدم توام مث منی ولی اشتباهه محضه