2777
2789
عنوان

یه سوال شما اگه پسر بودید با دختری مثل خودتون ازدواج می کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2572 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من یه شوهری مثل استارتر می خواستم. که همه جوره هوامو داشته باشه خودش منو ببره و بیاره. از لحاظی و جنسی و احساسی هم هیچی کم نزاره. مرتب بهم زنگ بزنه و نگرانم باشه، روم غیرت داشته باشه

افسوس از عمری که بیهوده حرام کردم پای مردی که حتی ارزش گریه کردن سر قبرشم نداره.

برای راحت شدن یکی از ما از این دنیا لطفا دعا کنید

آره چون خیلی خوبم . البته فقط کسی باهام می‌تونه یه عمر کنار بیاد که مثل خودم باشه. اخلاقیاتم خاصه  منم فقط با اشخاصی کنار میام که از نظر ذهنی شبیه منن پس بله با خودم ازدواج میکردم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
نه بابا mbti میگممممممم🫠😂 من ابولم ابولی که ابول خانومو دوست داره🤣 ولی برعکس تو من از کار کردن تو ...

میگن یه آقایی این آرزو رو کرد، شب خوابید صبح بیدار شد دید خودش زن شده، زنش مرد شده، خلاصه اینکه همسرش رفت سر کار ، ایشونم موند خونه و شروع کرد به جمع کردن رختخواب ها، اماده کردن صبحانه بچه ها،بردن بچه بزرگتر به مدرسه، شستن لباس ها و پهن کردن شون، اتوکردن لباس همسر، جارو کردن، شستن ظرف ها، دستمال کشیدن، ناهار درست کردن ، غذا دادن به بچه ها، عوض کردن پوشک شون، شستن ظرف های ناهار و آماده کردن میان وعده ظهر و چایی دم کردن و ملحفه های تشک ها رو در آوردن و شستن و پهن کردن و شام و....، 

خلاصه اینکه شب موقع خواب گفت غلط کردم خدا، زن بودن سخت تره، حرفم و پس میگیرم، تبدیلم کن به همون مرد، 

شب خوابید و صبح پا شد دید بازم زن هستش، 

ناله زد که خدایا من که گفتم غلط کردم ،

ندایی از سمت پروردگار اومد که دیگه از این غلطا نکن ، 

بانووو شما حامله اید...😳😐😆😂

2810