2777
2789
عنوان

پسرم استوریمو دیدبلاکم کرد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 113 پست
پس باید میبودی و میرفتی هعی دیدنشون

شرط طلاقم بود زن عموشون شدم طلاق گرفتم اونم شرط کرد اسمشونو هرگز نیارم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پس باید میبودی و میرفتی هعی دیدنشون

آخه ایشون ازدواج کرده نمیتونسته بمونه پیش بچه هاش

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
بله

ناراحت نباش بچه ها از اینکه رفتید و ازدواج کردید دلخورن

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
آخه ایشون ازدواج کرده نمیتونسته بمونه پیش بچه هاش

شهر دورن خانواده پدرشون اجازه نمیدادن همسر فعلیمم از عموشون متنفره اخه چند ماه شوهرم بوده جدا شدم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ناراحت نباش بچه ها از اینکه رفتید و ازدواج کردید دلخورن

۲۱ سالم بود به من ندادنشون وگرنه ازدواج نمیکردم

یه مادر همیشه مادره با ازدواج کردن نباید چیزی تغییر میکرد باید حداقل هفته ای ی بار میرفت

۶۰۰کیلومتر ازم دور بودن عموشون شرط طلاقش گذاشت میرفتم میکشتم 

شرط طلاقم بود زن عموشون شدم طلاق گرفتم اونم شرط کرد اسمشونو هرگز نیارم

آها یعنی با عموشون ازدواج کردی 

و بعد برای اینکه طلاق بگیری شرط کرد که هیچ وقت بچه هاتو نبینی

درسته ؟ 

خب پس انتخاب کردی که خودت و سرنوشتت از دیدن بچه هات مهم تره 

آها یعنی با عموشون ازدواج کردی و بعد برای اینکه طلاق بگیری شرط کرد که هیچ وقت بچه هاتو نبینیدرسته ؟ ...

نمیتونم بگذرم ازشون العان دیگه بزرگ شدن دخترم عقده دیگه بسمونه دوری

خداهمسرسابقتون رو بیامرزه و امیدوارم توهمین روزابتونی هردوبچه هاتو بغل کنی و به ارامش برسی!!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
2810