2777
2789
عنوان

خانوم های باردار لطفاااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شما هفتتون پاینه ولی من نه دیگه نمیتونم سرکلاژ کنم دکترم گفت اگه پایین باشه دستگاه میرارم

انشالله که با آرامش صحیح و سلامت به دنیا میاد ❤️ نگران هیچی نباش توکل به خدا 

2805
انقد نگران نباش امیدت ب خدا باشه خدا خودش کمکت میکنه من برات دعا میکنم

صد برابر دعای خیرت برام خدا برات خیر بخواد الهی تو تک تک لحظه های زندگیت 🥹🙏🏻 من چقدر به دعا در حق دیگران اعتقاد دارم ممنونتم ❤️ 

صد برابر دعای خیرت برام خدا برات خیر بخواد الهی تو تک تک لحظه های زندگیت 🥹🙏🏻 من چقدر به دعا در حق ...

قربونت برم الهی اصلا استرس نداشته باش برا خودتو جوجه ضرر داره  ی کاری بت بگم صد در صد حاجت میگیری انجام میدی

قربونت برم الهی اصلا استرس نداشته باش برا خودتو جوجه ضرر داره ی کاری بت بگم صد در صد حاجت میگیری ان ...

خودم همش قرآن دستمه و توکلم به خداست

اگر بتونم حتما انجام میدم

منم شرایطم همینه… تازه فهمیدم سونو دادم گفت طول سرویکست کمه عفونت هم فکر میکنم دارم چون ترشحات زیاد ...

دعا میکنم انشالله به سلامتی زایمان کنی گلم 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم همش قرآن دستمه و توکلم به خداست اگر بتونم حتما انجام میدم

مادر بزرگم خیلی ادم مومنیه ی مشکلی برامون پیش اومد در حد اینکه همه دس ب قران شدیم ی شب مادر بزرگم خوابید حضرت عباس اومد ب خوابش گفت نیتتو کن ب نیستم سه روز ی چراغ روشن کن ( از این نفتی کوچولوها) مادر بزرگم انجامش داد سر سه روز حاجت گرفتیم

مادر بزرگم خیلی ادم مومنیه ی مشکلی برامون پیش اومد در حد اینکه همه دس ب قران شدیم ی شب مادر بزرگم خو ...

منظورت اینه که ندر حضرت عباس کنم؟؟ هر چیزی یا همین چراغ نفتی که گفتی روشن کنم؟؟ واسه کسی یعنی روشن کرده بود من متوجه نشدم دلیلش رو؟؟

منظورت اینه که ندر حضرت عباس کنم؟؟ هر چیزی یا همین چراغ نفتی که گفتی روشن کنم؟؟ واسه کسی یعنی روشن ک ...

اره ی چراغ روشن کن نذر حضرت عباس نیتتم اون چیزی ک میخای بگو تا سه روز روشنش بذار