2777
2789
عنوان

میشه بیایین نظر بدین

42 بازدید | 2 پست

بچه ها من یکبار گذرم به دعا نویس خورد که دعا رو برای من نمیخواستن فقط همراه یکی رفته بودم و بی دلیل بهم گفت بختتو نبستن بهش فکر نکن ازدواج میکنی 1404 خوشبخت میشی و این آدم آشنای دورته 

بعد دیگه فکرم درگیر شده به این خانم همه اعتقاد دارن فقط با خودم میگم کاش ازش میپرسیدم من همزاد اینا دارم چون خیلی کارام گره میخوره اصلا خواستگار درست ندارم اطراف ما خیلی راحت ازدواج میکنن یهو اولین خواستگارشون همه معیاراشونو داره و تموم اما من خیلی دست دست میکنم اصلا زبونم نمیچرخه بگم میرم میبینمشون حرف بزنم یا اگه حرف میزنم اونا میرن در صورتی که من همه جوره شرایطم خوبه و خوشگلم هستم تحصیلات دارم هیچ مشکلی واقعا تو خودم نمیبینم اما کل زندگیم همش مشکلات پشت مشکلاته تنها تو مسئله ازدواجم نیست تو هر مسئله ایی همه کارام یا انجام نمیشه یا دیر انجام میشه و واقعا خسته ام کرده نمیدونم بخاطرش برم دعا نویس و بپرسم یا خیر خیلی کنار اومدم با خودم برم اما همش پشیمون میشم و تنها علائمی که دارم اینه یکبار با صدای یک نفر که شبیه به مامانم بود نماز صبح بیدارم کردن بعد اون من چیزی حس نمیکنم یا نمیبینم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.