2777
2789
عنوان

دیروزگوشی مادرشوهرموبازکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 60 پست

حرصش در آوردی اونم تلافی میکنه و همینطور ادامه پیدا میکنه تا نه اعصابی برات میمونه نه جونی . واقعا می‌ارزه دختر جون . زندگیت بکن اون چیزی که مهمه ارامشته حالا که قهره کاری بهش نداشته باش تا اوضاع آروم بشه چون خودت ضرر میکنی زندگیت خودت و دخترت خیلی مهمتره 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ج جور می خوان این جور آدمهای دو بهم زن پیش خدا جوابگو باشن... بجای اینکه بین عروس و پسرش رو وصل کنه ...

پارسال پسرش۱۷سالش بود فوت کردمیگفت این ازخوبیم بوده هرچی خوب بودم هیچی برام نکردخدادیگه میخام بدباشم ازنظرخودشون خوبن

سعی کن با شوهرت و بچت زیاد وقت بگذرونی و واقعا ریلکس باشی والا این مادر شوهرا نمیدونم چشونه خسته شدی ...

شوهرمم طرف مادرشه مادرش هزارتافحشم بده هیچی نمیگه ومنومقصرمیدونه نمیدونم چیکارمیکنه جادوش کرده ک بدیاشونمیبینه ووابستشه شدیدااا

مامانم واسه خواهرم بهترین مای بی بی هارو می‌گرفت 

بهترین کرم ها و پودر ها 

ولی بازم خواهرم کلا پوستش حساس بود انگار آب جوش ریخته بودی 

یه بار جیش میکرد همه جاش قرمز و سوخته میشد 

بچه اسی هم حتما اینطوریه

اینقدر حالا بدبخت حمله نکنید

شاید احمقانه باشه ولی رابطه تو باشوهرت خیلی خوب کن تا چشش درآد 🤣🤣

شوهرموخیلییی دوست داره میگم باشوهرم خوب شم شایدخوشش بیادبگم اعصاب پسرم آرامه خوشحاله پسرم وگرنه باهاش خوب میشدم

همشو پاک میکردی یه دونه هم‌از گوگل عکس باسن خر براش دانلود میکردی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810