2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18387 بازدید | 382 پست
ولی من خیلی از کتک هارو یادم نیست😑😂 فکر کنم مشکل از منه

نه.مشکل از شما نیست. بچه های بیش فعال ،حافظه ،بویایی،هوش کلامی و هوش تجسمی بالایی دارن و تواین موارد از بقیه جلو ترن. پسر من درس نخونده ۲۰میگیره،چون حافظش فوق العادست. بچه های بیش فعال دنیای متفاوتی دارند.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بجای این کار برو پیش تراپیست خودتو درمان کن 

جایی بدتر از سر پیدا نکردی زدی بچه رو ؟ 

هیچوقت جبران نمیشه این کارت ولی خب میشه ک از این بدتر نشه به شرط اینکه تکرار نشه

[army]   (:...I could see the sunshine

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای باباچه خبرع اینجاحالایه بچه کتک خورده همچین صحبت میکنن که انگاری چیشده .مامانه آدمیزادعصبی شده مامان خوبی باشی بزرگم بشه به خاطریه زدن که بی دلیلم نبوده مواخذت نمیکنه .

همگی دایه مهربانترازمادرشدن.

لطف کنیدریپلانکنید.  

نه چرا فیک باشه من از بابام خیلی کتک خوردم بچه بودم

پدر شاید ،

ولی یک مادر توی کت من نمیره 

با مشت بزنه سر بچه اش

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
2805
عزیزم من همیشه شب عید کتک میخوردم اونم مفصل ها یعنی مثلا ده پونزده دقیقه کامل میزد بابام الان هر موق ...

بابای خودم ۱۵ سالم بود منو نشوند جلوش نزدیک ۱۰۰ تا سیلی بهم زد از اون نقطه ی خونه همیشه نفررررررررت داشتم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

انقدر بی پناه بودم جرئت نداشتم حتی تکون بخورم  مادرم ۱۰متر اون طرف تر دراز کشیده بود نیومد ازم دفاع کنه 

لعنت به اینجوری بودن من لعنت به من

اینجوری نگومیدونی منم ب خاطرمشق ودرس چی کشیدم بابام خودکارمیذاشت لای انگشتای دستم وپام محکم فشارمیدادباسیگاردستمو میسوزوندلختم میکرد انداختم بیرون منم بازوردیبلم گرفتم بازورفوق دیبلم و....گرفتم الان جوری شده ک حوصله هیچی وندارم 

تو تاپیک نودل داشتن تکتون میکردن نمیشد😊

عهههه😢😢

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

الهی امین

داشتم مادری عین شما و الان در بدترین اوضاع روحی و مریضی های جسمی ام

کاش بچه نمیداد خدا به امثال شماها

الانم تاپیک زدی بهت ترحم کنن بگن وای نه عزیزم بعدا جبران کن

مادرا همه عصبی میشن

اما من نمیتونم دروغ بگم بهت مادرایی دیدم که ته عصبانیتشونم باز به بچه اسیب نمیزنن

چجوری آخه😭

اگرنیازه قرص بخور

ورزش کن

مشاوره برو

کارهای خیرخواهانه انجام بده

بشین بنوییس وخشمت روروی کاغذبیاروببین چه نوشته هایی میتونی خلق کنی

همینکه عذاب وجدان دارین ومیگین پشیمونم پس راهی هست اگربچتون سالمه پس راهی هست تاجبران بشه هربارکه میخوایداینکارزشت روانجام بدین چندتانفس عمیق بکشین برین یه لیوان آب بخورین همش باخودتون بگین مگه آخه ارزششوداره همش بگین اون بچست نمیفهمه من میفهمم من بایدآرام باشم من بایدبتونم مسلط باشم

باتمرین همه چیزدرست میشه

ناسلامتی انسان هستیدوقادریدهرکاری روانجام بدین هرکاری رو

2810