2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18564 بازدید | 382 پست
راهش این نیست ک بچه رو عذاب بدی نذار بنویسه بگو باشه ننویس بعد ب معلمشون پیام بده جریان رو بگو و بگو ...

معلمش خودش بهم پیام میده میگه پسرت درساش ضعیفه نمیخونه دقت نمیکنع تمرکز نداره 

واااااااای.. من واقعا طاقت ندارم ببینم کسی بچه اش رو میزنه.. دخترم ۱۳ سالشه و پسرم ۹ سال.. تو این همه سال فقط یکبار دستم سهوا خورد تو سر بچه پسرم.. اینقدر ناراحت شد و گفت تو منو کتک زدی.. کلی عذر خواهی کردم...آخه چطوری دلتون میاد.. اونا مظلوم هستن پیش شما و شما در حقشون ظلم میکنید.. خواهش میکنم از دلش در بیار... از فردا به بعد جبران کن و باهاش مهربون باش تا آخر عمرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهخاطر یه مشق بی ارزش 😭میگفت نمینویسم هرجور خودم دلم بخواد مینویسم لعنت به من لعنت به من خدا چرا نم ...

به جای این ناله زدن ها برو بچتو بغل کن از دلش در بیار ،اینقدر هم این درس و مشق بچه ها سخت نگیر حالا بچه آن شاگرد درجه یک نباشه 

بخدا ۱۰ تا از همون مشت کوبیدم سر خودم سر بی صاحبه خودم که منم همون درد رو بکشم بفهمم بچه بی دفاعم چی ...

خدا خاب نیس الهی موقع درست کردنش تو خاب به خاب میرفتی😐

واقعا مریضین بچه میارین بعدم میزنیتش😒 اه اه 

سرتو بکوبی به دیوارم کمته

2805
بهخاطر یه مشق بی ارزش 😭میگفت نمینویسم هرجور خودم دلم بخواد مینویسم لعنت به من لعنت به من خدا چرا نم ...

ببین منم بارها همین کارو انجام دادم سر مشق نوشتن و شلوغی کار درستی نیست ولی ماهم ادمیم یه صبری داریم قرارنیس ک همیشه ادم خوبه داستان یا مادر نمونه باشیم ای چیزا پیش میاد واسه همه ولی از این به بعد ب جای زدن یه تنبیه براش در نظر بگیر مثلا اون روز نذار کوچه بره یا چیزای دیگه خودتم سرزنش نکن فردا هر دو یادتون میره

واااااااای.. من واقعا طاقت ندارم ببینم کسی بچه اش رو میزنه.. دخترم ۱۳ سالشه و پسرم ۹ سال.. تو این هم ...

هرروز هزار بار این تصمیم رو میگیرم ولی عصبی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم 

نه پدرش هیچ وقت هیچ وقت حتی به بشگون ساده هم نگرفته پسرم وقت خواب گفت سرم درد میکنه باباش پرسید چرا؟ ...

به چیزی بهت بگم پسرعمه من چندین سال پیش یه ضربه خورده بود به سرش .....بعد چند سال بیماری روانی شدید گرفت ک دکترا گفتن بعلت ضربه ب سر بوده 

الان کل زندگیش رو از دست داده بیمار روانی شدید همیشه می‌ره تهران بهش شوک میدن یا بخش اعصاب و روان بستریه

زنش طلاق داد 

بچش رفت ...چون ب همه شکاک بود بیماره

خودش تنها داخل یه خونه زندگی می‌کنه و بدبخت شده 

همش بخاطر اون ضربه ب سرش بود 

2810