2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18658 بازدید | 382 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا ۱۰ تا از همون مشت کوبیدم سر خودم سر بی صاحبه خودم که منم همون درد رو بکشم بفهمم بچه بی دفاعم چی ...

تورو خدا بخاطر همون بچه برو درمان شو..باور کن قرص بهت میدن انقدر آروم و خونسرد میشی که باورت نمیشه

دورازجونش دورازجونش زبونم لال یباری با همون مشت بچه چیزیش بشه بعد دیگه هیچ راه برگشتی نداری!!!

باور کن این مشقا ارزش هیچی ندارن 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
2805
این اخلاق رو ترک کنمنم مادرم و پدرم کتکم میزدن خیلی کینه شده تو دلم مخصوصا بابام ... آرزو مرگش رو م ...

خوبی هاشونم یادته؟یافقط کتکشو 

والدینم تقصیری ندارن شاید اون موقع توشرایط سختی بودن اونا مطمینا خودشونم بعدا عذاب وجدان گرفتن وناراحت میشن

خدانکنه عزیزم این چ حرفیه ❤️❤️سلامت باشی همیشه

دلم گرفت...خیلی دلم گرفت ازپستتون

الهی انقدر خوشبخت بشی که غمات برات بی ارزش و بی اهمیت بشن♥♥♥

تورو خدا بخاطر همون بچه برو درمان شو..باور کن قرص بهت میدن انقدر آروم و خونسرد میشی که باورت نمیشهدو ...

رفتم دکتر دارو داده منه خررررررررررررررر نگرفتم کوفت کنم هنوز تو کیفمه نسخه 

خوبی هاشونم یادته؟یافقط کتکشو والدینم تقصیری ندارن شاید اون موقع توشرایط سختی بودن اونا مطمینا خودشو ...

مامانم کمتر کتک میزد و خوبیاشو فراموش نمیکنم و الان خوبیم باهم 

ولی بابام ... بخاطر فرار از دستش مجبور به ازدواج شدم .. نه هیچ وقت پشیمون نشده از کارش همیشه می‌گفت تو بچه من نیسی و کتک و تهمت ..

لطفا اقایان درخواست ندن
رفتم دکتر دارو داده منه خررررررررررررررر نگرفتم کوفت کنم هنوز تو کیفمه نسخه

باور کن یکهفته بعد از شروع قرصات انقدر ارامش داری

پشیمون میشی چرا زودتر نگرفتی

خوبی هاشونم یادته؟یافقط کتکشو والدینم تقصیری ندارن شاید اون موقع توشرایط سختی بودن اونا مطمینا خودشو ...

تنها کاری ک در حقم کرد این بود ک پول  عمل چشممو داد ولی در عوض کل وام ازدواجمو برداشت ..

لطفا اقایان درخواست ندن
بهخاطر یه مشق بی ارزش 😭میگفت نمینویسم هرجور خودم دلم بخواد مینویسم لعنت به من لعنت به من خدا چرا نم ...

تقصیرمعلماس مادرارو درگیرکردن قدیم خودشون توکلاس یادمیدادن اصلا مادرپدرا انقدرنظارت نداشتن همه هم درسخون بودیم

استارتر پدرش چی مثل شماست یعنی هر دو خشمتون یا کتک برطرف میشه ،؟

نه پدرش هیچ وقت هیچ وقت حتی به بشگون ساده هم نگرفته 

پسرم وقت خواب گفت سرم درد میکنه باباش پرسید چرا؟؟؟ پسرمظلومم پسر بی کسم گفت نمیدونم 

نگفت که یه وقت شوهر منو دعوا نکنه 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم گرفت...خیلی دلم گرفت ازپستتونالهی انقدر خوشبخت بشی که غمات برات بی ارزش و بی اهمیت بشن♥♥♥

مرسی عزیز دلم همچنین سایه تون بالا سر بچتون باشه ❤️:)

ببخشید ک باعث شدم دلت بگیره

لطفا اقایان درخواست ندن
2810