2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ببخشید فقط در نهایت نگفتید کدوم

به نظرم انتخاب یکی از اینا سلیقه ای باشه نه علمی و منطقی 

نظر شخصی من 👈 پزشک 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

2805
خب اینقدر بی سوادی که نمیدونی مارکس چه تاثیری گذاشته بر جهان کنونی که اگر آموخته های اون نبود الان ر ...

اولا بی سواد تویی نه من اون موقع که احتمالا تو در حال ادبیات خوندن بودی من واحدهای فلسفه رو پاس کردم و روانشناس هستم 

مارکس فقط فیلسوف نبوده بلکه جامعه شماس هم بوده 

فیلسوف به کسی میگن که در مورد جهان هستی و پیدایش جهان نظریاتی مطرح میکنه که ذهنیه و قابل اثبات نیست

اولا بی سواد تویی نه من اون موقع که احتمالا تو در حال ادبیات خوندن بودی من واحدهای فلسفه رو پاس کردم ...

وایی خدا یعنی فیلسوف در زمینه سیاست نداریم بعد مارکس رو  به چی می‌شناسند فیلسوف یا جامعه شناس😉😂

وایی خدا یعنی فیلسوف در زمینه سیاست نداریم بعد مارکس رو به چی می‌شناسند فیلسوف یا جامعه شناس😉😂

ببین اصلا در اندازه ای نیستی که بخوام باهات بحث کنم 

باهوش نگفتم فیلسوف نیست گفتم علاوه بر این که فیلسوف هست جامعه شناس و اقتصاد دان هم بوده فیلسوف به تنهایی کسی هست که نطریه میده در مورد جهان هستی تو اگر منظورت شخصی مثل مارکس باشه باید توضیح کامل بدی نه که صرفا بگی فیلسوف بالاتره یا پزشک!!!!!!