سلام معذرت میخوام بابت این تاپیک ولی کاملا گمراهم
من تو دوره عقدم هستم و و چند روز قبل با نامزدم رابطه داشتم به صورت سطحی و دخول خیلی کمی بود خون اصلا نیامد و کاملا بابت این موضوع ناراحت بودم خیلی ام ترس داشتم چون میگقت باید خون میومد ذهن خودش هم درگیر بود ولی وانمود نمیکردزیاد ..از ترسم ۲۷ رفتم دکتر بهم گفتن پرده بکارت سالم هست گفتم پس برام نامه بدید باز پشیمون شدم گفتم با نامزدم شب میام دنبال نامه شب شد نشد برم ..دوروز که گذشت ۲۹ ام شب قبلش با نامزدم رابطه داشتم اصلا متوجه نشدم حین رابطه یهو در رفت و خون اومد انقد عصبی شدم و گریه و ..حمله بهم دست داده بود که نامزدم شوکه شده بود پا ب پام گریه میکرد و من همش میگقت ب مامانم و ..میگم لباس بپوش اینا نزاشت که من بگم گفت برات گواهی درست میکنم مهم منم که قبول دارم خون اومده فلان گفتم نه فردا صبحش که رفتم دکتر بهم گفت بکارتت سالم هست ولی زخمی شده
تو نامه هم زده بکارت حلقوی میباشد آثار تروما در ساعت ۷ و ۶ است .. ی مدت نزدیکی نکن تا زخمش خوب بشه .. خیلی دکتر به زور حرف میزد
منم خیلی نگران بودم گفتم نه اون دکتری که دوروز پیش رفتم میخوام برم شب اونجا رفتم معاینه کرد گفت بکارت کامل پاره شده بهم نامه داد گفت ۲۷ معاینه شده سالم بوده ولی الان ۲۹ بکارت آثار تروما در ۷ و ۶ هست
الان قراره فردا برم پیش یک وکیل گواهی بگیرم که نامزدم این کار کرده خودش هم گفت برات گواهی میگیرم فلان شب اول از این حرف ها زیاد میزد الان نه به زور با ناز و افسردگی دارم قانعش میکنم ..بنظرتون به خانواده ها بگم؟؟ اگر بگم جدا میشیم تا زمانی که عروسی بگیره عروسی هم تا ۳ و ۴ سال بعد طول میکشه جدا از اون منت زیادی باید بکشم ولی میترسم فردا نامزدم قبول نکنه ..یا اینکه بعد یکماه دوماه برم برا معاینه دوباره شاید زخم باشه
بنظرتون زخم باشه خوب میشه ؟ ولی خون زیاد اومد ..
با اینکه دکتر که اول اول رفتم بهم گفت پرده تو ارتجاعی هست یعنی دو سه قطره خون میاد .دیگه نمیاد..اونم تو رابطه اول نه رابطه زیاد بشه میاد ..و ارتجاعی به مرور نزدیکی نداشته باشی جمع میشه فلان...!