2777
2789
عنوان

راهکار دارین واسه استارت نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تو ذاتت چقدر پاکه که تواین دوره زمونه که خیلیا شرمشون میاد اسم خدارو بیارن وبی کلاسی به حساب می ...

دعا کنید برام دراین مورد. واقعا ما هرچیز خوب که تو زندگیمون داریم از خدای مهربانمون هست. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
2805
بطور اتفاقی اخیرا خیلی این جملرو میبینم که هرکی از یاد خدا روی برگردونه خداهم رو برمیگردونه ازش.

قربونت برم اصلا همین که میخوای نماز بخونی و فکرت رو درگیر کرده یعنی نگاه خدا روته.یعنی آغوش خدا بازه برات.اگه خدا نگاهشو از رو بنده ای برداره اصلا میل به نور و زیبایی در اون شخص ایجاد نمیشه.

تو هر شرایطی بودی خودتو مجبور کن بخونی،ان شاء الله بعدش جوری مشتاق میشی که کل روز رو منتظر زمان اذان میمونی که با خدا خلوت کنی🥺❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

افرین این خداست که صدات کرده میخواد بنده عزیزش باهاش خلوت کنه با یادش آرامش بگیره ندای خدارو بی جواب ...

حتما. با اینکه زبونی تو کوجکترین موارد شاکرش هستم. خیلی شبها تو رختخواب باهاش صحبت میکنم اما انگار نماز چیز دیگس...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
قربونت برم اصلا همین که میخوای نماز بخونی و فکرت رو درگیر کرده یعنی نگاه خدا روته.یعنی آغوش خدا بازه ...

حتما تصمیمم رو گرفتم . چون دیگه حالم داره از این بی تفاوتی بهم میخوره انگار. 

ممنون از همگی

حتما تصمیمم رو گرفتم . چون دیگه حالم داره از این بی تفاوتی بهم میخوره انگار.

خدا حفظت کنه عزیزدلم🥺❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)