2777
2789

خودتون تو 50 سال چه دستاوردی داشتید که ما تو بیست و خرده ای سال داشنه باشیم. 

کوچیک ترین قدیمی نه تنها برای موفقیتمون بر نداشتید هر وقت خواستیم پرواز کنیم بال مونو قطع کردید نگذاشتید. 

بعد ما را با بچه هایی مقایسه می کنید با حمایت خانواده و خرج کردن میلیونی خانواده جایی رسیدن مقایسه می کنی. 

تو که حتی دفترم با منت و دعوا خریدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نزن این حرف رو دختر من تا ۱۸سالگی کاملا از سمت باباش محدود بود حتی اجازه بیرون رفتنم نداشت الان ۱۹سالشه کارمند یه شهر دیگست ودانشگاه رو هم قبول شده وحقوقم میگیره خداروشاکرم که تونست تا الان خودشو حفظ کنه 

منظورم اینه اگه خودتونو نشون بدید وپیش پدرمادر اعتبار حفظ شه قطعا یه تایمی بال پرواز رو بهتون میبخشن 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
2805
نه نزن این حرف رو دختر من تا ۱۸سالگی کاملا از سمت باباش محدود بود حتی اجازه بیرون رفتنم نداشت الان ۱ ...

خو اینقدر فشار روانی و جنگ روانی خونتون نیوده که مریض شه نتونه بخونت

خو اینقدر فشار روانی و جنگ روانی خونتون نیوده که مریض شه نتونه بخونت

بخدا بود دخترم حق داشتن خط هم نداشت بچم افسردگی گرفته بود 

د باباش به خاطر زن دیگه ولش نکردزن باباش براش انواع و اقسام فتنه ها رو نچید

نه دیگه باباش صلاحشو میخواست 

پس حقشونه نفرین کنی😡

نه دیگه باباش صلاحشو میخواست پس حقشونه نفرین کنی😡

بعد 23 سال و 4 سال بعد مرگ بابام تو خواب بگن چون بابام جونیاش احضار کرده الان نحثی و بدبختی افتاده تو زندگیم ولی خودش تا زنده بود کوچیک ارین کارمایی پس نداد من کارما شو پس میدم

تو باشی کینه به دل نمی گیری

می گن باید برای، کارما اجدادی عقیقه بزنی 12میلیون از کجا بیارم حتی پول کیکم ندارم