2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی هوش مهم نیست؟؟؟ این همه کارهای بزرگ داخل اون سازمان کردم الان فقط یه دونه بچه میخوام اصلا مثل د ...

گزینه اول که باعث جذب اولیه ی یک انسان به انسان دیگه میشه ظاهر هست ‌ زیبایی 

بعدش برای بررسی بقیه موارد فکر می کنن 

عزیزم به انرژی زنانه ت اضافه کن 

2805
دور از جون چه حرفیه چرا با کسی ازدواج کنی ک ازت پایینتره ؟ چون شاغلی و این شغلت هست بازم برات پیش می ...

بخدا بعید میدونم خیلللللللی نگرانم. ببخشید دخترهای دیگه اومدن ازدواج کردند کاری هم در اداره انجام نمیدن سریع بختتشون گرفت در سن پایین من فقط حمالی میکنم طرح میدم تا شش عصر پای کار گاهی تا هشت و نه تا جواب بگیرم و خوشحال شم زندگی ام این شده فقط جواب گرفتن از کارهام

نه والا. ظریف و بی‌بی فیس ولی اصلا به خودم نمیرسم .... بچه ها نمیدونم چی کم دارم ساده ساده ساده میرم ...

ساده خوبه که. مردهای توی این سن دنبال قرتی‌بازی نیستن.

اگه یکی مهندسه اما دکتری نداره و آدم خوبیه، قبول کن. به نظرم گزینهٔ بدون تحصیلات رو اصلا قبول نکن. باید درکت کنه طرف.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
گزینه اول که باعث جذب اولیه ی یک انسان به انسان دیگه میشه ظاهر هست ‌ زیبایی بعدش برای بررسی بقیه موا ...

عزیزم سر کار من مردونه هست نمیتونم بخودم برسم یه مانتو ساده مشکی گشاد میپوشم با شلوار نیمه بگ اما خب ظریفم وزنم ۵۲ و قدم ۱۶۲یا ۱۶۳ . 

عزیزم سر کار من مردونه هست نمیتونم بخودم برسم یه مانتو ساده مشکی گشاد میپوشم با شلوار نیمه بگ اما خب ...

خیللللی میترسم دیگه تحمل تنهایی ندارم دلم شکسته . البته خیلی بغض کنم میرم سراغ کتابام با لب تابم کور و کر میشم 

عزیزم سر کار من مردونه هست نمیتونم بخودم برسم یه مانتو ساده مشکی گشاد میپوشم با شلوار نیمه بگ اما خب ...

منم شغلم مردانه هست 

من که سر ساختمان هستم و بدتر...

اما تو همون محیط هم میشه با حفظ چهارچوب ها لباس زیباتر پوشید 

ساده خوبه که. مردهای توی این سن دنبال قرتی‌بازی نیستن.اگه یکی مهندسه اما دکتری نداره و آدم خوبیه، قب ...

نیست بخدا نیست همشون کلی دختر کنارشون هست هرزه شدند پسرها .... ما هم این وسط سوختیم !!!!

به خدا جذابه همین 🙃 اونی که باید، میاد. آسون نگیر ولی سخت هم نگیر. یه کرم بزن، رژی، مداد چشمی. لباست همون لباس راحت مناسب کار باشه. یه جوری هم باش ازت نترسن. من مطمئنم خیلی‌ها آرزو دارن شما همسرشون باشی ولی جرئت نمیکنن مطرح کنن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2810