asabaaa مدیر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 102 عنوان لخته سفید لطفا جواب بدین | مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 24 پست دوستان شب بخیر من الان از جلو بدنم ی چیز مانند گوشت سفید اندازه ی بدن انگشت ازم اومده کیسته؟آخه کیستم دارم قرص مصرف میکنم 1403/08/30 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6752 لگن دردم بیشتر شد حالا خونریزیت زیادم میشه این خیلی خوبه که کیستت افتاده فقطگرمیجات بخور که اگه باز چیزی مونده همشون بریزن هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
لیام۹۸ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 3816 کیستت چه نوعی بود گلم یادم نیستکیست فولیکولینمیدونم همچین اسمی بود فولیکولار
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 102 Pco که درمورد تخمدانه. تو تخمدانت پلی کیستیکه نه رحم. پلی کیستیک که دفع نمیشه اصلا 😕😕 ولی بهم گفتن دفع میشه خیلی صبح لگن درد داشتم الان یبار ازم اومد لگن دردم بیشتر شد درد شکمم طاقت فرسا شده الان
مژده۷۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 962 یادم نیستکیست فولیکولینمیدونم همچین اسمی بود فولیکولار گلم سلامت باشی. من یه کیست اندومتریوما دارم متاسفانه که قابل درمان نیست فقط لاپراسکوپی. دکتر بهم گفته باید باردار شم
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 102 حالا خونریزیت زیادم میشه این خیلی خوبه که کیستت افتاده فقطگرمیجات بخور که اگه باز چیزی مونده همشون ب ... من نمیدونم چیه هرررررر دکتری تو این تهران میرم یکی میگ pco داری یکی میگ ن کیسته دیوونه شدم
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6752 من نمیدونم چیه هرررررر دکتری تو این تهران میرم یکی میگ pco داری یکی میگ ن کیسته دیوونه شدم اینا کیستن خداروشکر که افتاده بهت پیشنهاد میکنم بری در یه عطاری بگی بهت شیره آنغوزه بده بوی خیلی بدی داره بکن تو کپسول خالی بخور کل رحمت پاکسازی میشه هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 102 اینا کیستن خداروشکر که افتاده بهت پیشنهاد میکنم بری در یه عطاری بگی بهت شیره آنغوزه بده بوی خیلی بدی ... ممنون عزیزمفقط نگرانم در اینده باعث نازایی نشه
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6752 ممنون عزیزمفقط نگرانم در اینده باعث نازایی نشه نه بابا این چه حرفیه منم رحمم پرکیست ریز ودرشت بود الان سه تا بچه دارم نگران نباش هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6752 ممنون عزیزمفقط نگرانم در اینده باعث نازایی نشه نه بابا این چه حرفیه منم رحمم پرکیست ریز ودرشت بود الان سه تا بچه دارم نگران نباش هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
asabaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 102 نه بابا این چه حرفیه منم رحمم پرکیست ریز ودرشت بود الان سه تا بچه دارم نگران نباش خداروشکر ایشالا زنده نامدار باشن برات