2777
2789
عنوان

شوهرم هفتصد میلیون طلا آبشده خریده و طلا رو نگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مخصوصا اگه وقت داشته باشن همه جا رو میگردنهمسایه خالم اینا نزدیک یه کیلو طلا رو یه جاهایی قایم کرده ...

دقیقا با دادستان  جلسه ای داشتیم میگفت اکثر مردم میگن دزد اشناست چون دقیقا رفته سر اون شی باارزش و برش داشته ، میگفت اکثر مواقع اینطوری نیست چون دزدها حرفه ای هستند و دقیق میدونن کجا رو بگردن و اینکه معمولا خونه رو بهم نمیریزند دزدهای حرفه ای، و میگفت این دستگاه های طلایاب و اینایی کن میگن دزدها دارن و از تو کوچه میفهمن کدوم خونه توش طلاعه هم دروغ و ساخت و پرداخته فضای مجازیه و تا بخال همچین چیزی پیدا نکردیم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ما موقع مسافرت طلا رو میبریم خونه ی اقوام معتمد

خوبه👌

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

2805
دقیقا با دادستان جلسه ای داشتیم میگفت اکثر مردم میگن دزد اشناست چون دقیقا رفته سر اون شی باارزش و ب ...

عجب نکته ای گفتی دمت گرم

من همیشه فکر میکردم واقعا طلایاب دارن

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

طلا آب شده ای که انگ داره و عیار سنجی شده و طلافروش معتبر اون رو فاکتور میکنه مشکلی نداره

تو همین برنامه شبکه ۳ چند روز پیش همچین موردی تو برنامه شوک بررسی کردند و یک اقایی بود که اینطوری حتی سر طلافروش های حرفه ای هم کلاه گذاشته بود و متوجه نشده بودن، میگفت حتی با ازمایش و سنگ محک هم مشخص نمیشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
این که ان شالله طلاش درسته و بهتون میده.اما پلیس گفته هیچوقت طلای آب شده نگیرین حتی سر طلافروش های ح ...

طلا وقتی انگ داشته باشه و فاکتور معتبر داشته باشه اصن مشکلی ندارد.اتفاقا برای پس انداز طلای آب شده خیلی بهتره.چون سودش فقط یک درصد هست

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
وای خدایا منو بکش

خدا نکنه .ولی خوب ان شا..که خیر باشه ولی حداقل یه بار سوتی بده ، اونوقت شرمنده ، عقلش میاد سر کله اش که از این چشم به اون یکی چشم اعتبار نیست . حداقل اگه طلا رو نگرفته و بزودی هم نخاد بگیره ، طلافروش می‌تونه با اون طلا خرید و فروش بکنه و سود کسب بکنه که به حال شما هم سهم دارین . 

یعنی اینقدر این فاکتور قابل اعتماده؟

فاکتور مهر باید داشته باشه 

و پشتش ذکر بشه که طلا امانت دست طلا فروشه 

ممکنه طلا فروش بده طلا رو دادم به همراه فاکتور بهش

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
نمیشه که خودش باید انجام بده اینجوری دعوا میشه

اگه طلا فروش خوب باشه قرارداد نوشته یشه 

میتونه با ۱۰۰ گرم ماهی ۲ گرم به شما بده کار کنه خوبه یود داره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠