همسایه دیوار ب دیوارمون پسرش تنها زندگی میکنه و خونه مجردی داره.دیروز مادرش با من داشتیم از مسجد برمیگشتیم که پسرش دیدیم که نون و خوراکی خرید بوده ک داشت میرفت.ب مادرش ن تنها خیلی محل نزاشت بلکه گفت نون میخای مادره گفت آره دوتا بده پسرش گفت خب برو سر کوچه بگیر تا بازه!!!حالا پسره چند سالشه ۳۷ سال آنقدر این زن تو ذوقش خورد ک نگم براتون دل من ک خیلی گرفت.امروز موقع برگشتن از مسجد گفتم خانم فلانی بیا بریم با هم نون بخریم من هوس نون تازه کردم .رفتیم خریدیم...
(شوهر این خانم که بابای این پسر فوت شده.)خیلی دلم گرفت
یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من فقط شب اول زایمان مامانم پیش موند و یه روز ک آوردمش خونه بچه رو بعدش ولم کرد و رفت 😔 سزارین بودم ...
عزیزم....اروم باش پناه هممون خداست روزای سختت گذشت چقدم قوی بودی و ادامه دادی ما زنا همه همینیم بخاطر عشقی ک ب بچه داریم پا میشیم.امیدم بخداست.دعام کن عزیزم
مادرشوهری . خواهر شوهری . خاله ای . دختر خاله ای . عمه ای چیزی نداری چن روز بیاد کمکت؟؟
ن بابا دلت خوشه .خواهر دارم ک نمیان باورت میشه سر بچه اولم وقتی اومدم خونم برقای خونم خاموش بود.شوهرم اومده بود دنبالم یادش رفته بود برق بزنه وقتی ادم زایمان طبیعی میکنه خیلی حساس میشه اومدم خونه فقط گریه میکردم از این بی کسی