2777
2789
نمیخوان قبول کنن نسل تغییر کرده باید اموزش هاشونم ارتقا بدنبا همون روش های قدیمی با بچه ها حرف میزنن ...

واقعا خیلی ناراحت کنندس این قضیه 

اگه واقعا بیان اموزش بدن بچه ها حریص نمیشن برای دوستی و اشتباه کردن 

من خودمم راه اسیو رفتم و زخم خوردم و میدونم 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

حاضرم قسم بخورم این آدم یه روزی حتی یه بار هم بلند نمیشه بیاد شهرتون واسه دیدنت فقط،چیزهای دیگه حالا بماند

این الدنگ تو رو دوست نداره ایشالله وقتی یه روز یکی تو زندگیت اومد و واقعا دوستت داشت متوجه میشی پسرا همشون رفتار درست و وقت گذاشتن رو بلدن حتی اگه جراح مغز و اعصاب باشن

اگه انجامش نمیدن یعنی تو اون آدم دلخواهشون نیستی فقط واسه سو استفاده یا سرگرمی هستی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین حرفات قبول ولی ببین ایشون خودش کاملا آگاه هست که طرف برای چی میخوادش باز ادامه داده الانم قبول ...

اره چون وابستش شده 

ولی ته دلش تو تنهاییش میدونه ک رابطش الکیه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

چند وقته باهاشی دقیق

نزدیک ۳سال

بهش نگفتی ی بار بیا دیدنم اینا

واقعا خیلی ناراحت کنندس این قضیه اگه واقعا بیان اموزش بدن بچه ها حریص نمیشن برای دوستی و اشتباه کردن ...

عزیزم علتش اینه معلم جوون کمه

باید اختلاف سنی کم باشه حداقل دوتا نسل همو درک کنن

سیستم داغونه

چون شهرمون کوچیکه گفتم نیادد تاهمو بیشتربشناسیم

دنیای مجازی اصلا روش حساب نکن   پسر با خوندن این پیام چهار تادروغ برات سرهم می‌کنه باز روز از نو  

تو فقط وسلیه سرگرمیشی اینو خودتم فهمیدی فقط نمی‌خوابی قبول کنی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

[QUOTE=361268002] چون مدارس نمیاد صحبت کنهچون خانواده ها نمیان صحبت کننمیان میگن دوست پسر نداشته باشیننمیان بگن با چ TE]

مدارس اموزش ندادن که ندادن ! توی شبکه های اجتماعی و تجارب دیگران طرف میتونه دانش‌ موردنیازشو کسب کنه 

همیشه ک نباید دیگران ماهی بذارن دهن ادم که 

خود ادم عاقل باشه با نگاه کردن به زندگی بقیه میفهمه باید چیکارکنه 

بعدش هم اموزش تا یه حد مهمه بیشترش به خود ادم بستگی داره که چقدر احساساتشو مدیریت کنه 

الان مراجعه به روانشناس هست روانشناس اموزششو میده اما خیلیا به خاطر عدم غلبه بر مشکلات اخلاقی شون جلسات مشاوره هیچ تاثیری نداره روشون 

مهم ترین اموزش خویشتن داری و مدیریت عواطفه 

عه سنتون کمه پسته رابطه لانگ هیچی نیست از ۵۰۰ مورد شاید یه موردما همینطوری با چشم باز با کسی هزار سا ...

👌👏👏👏👏👏👏

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
2810