2777
2789
عنوان

کیا خیلی در روابط باهوش و با سیاستن بیاید بگید مشکوکه این حرکت

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 27 پست

در این حد خانواده هاتون آزادن که به همدیگه دوست دختراشون رو نشون میدن تازه دوست دخترشون هم مشکل داره میرید حل میکنید لابد شام هم دعوت میکنید مثل نامزدها میان و میرن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

حقیقتش بنده به عنوان شخص پارانوئید میتونم بگم نزار شوهرت با دختر یا زن چند بار تو حریم خصوصی حرف بزنه و همو ببینن

یسریا با اون حس تازگی روابط قدیمی شون رو فراموش میکنن

البته من قصد ترسوندن و استرس دادن بهت رو ندارم ولی سعی کن یجوری دختره از زندگی شوهرت کمرنگ بشه 

یا حواسشو پرت کن

بازم میگم من شخص اوپن مایندی نیستم 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی برادرزاده ها قبیحن و حرمت ما بزرگترا رو نگه نمیدارن میشه این

خب لابد کسی چیزی بهشون نگفته که اونا انقدر آزادانه هرکاری میکنن یه چند بار دعواشون کنید دیگه جرات نمیکنن هرچیزی رو  راحت بیان کنن و حرمتها رو بشکنن

2805
خب لابد کسی چیزی بهشون نگفته که اونا انقدر آزادانه هرکاری میکنن یه چند بار دعواشون کنید دیگه جرات نم ...

گوشی گرفته همسرم با دختره صحبت کرده

به من میگه ذهنت مریضه تو

به من بی حرمتی کردن سیفونم کشیدن روم عمو و برادرزاده حالا شما میگی دعواش کنه؟

بهش اجازه داده ازین به بعد برینه دهن من

گوشی گرفته همسرم با دختره صحبت کردهبه من میگه ذهنت مریضه توبه من بی حرمتی کردن سیفونم کشیدن روم عمو ...

با همسرتون تنهایی وبا آرامش  صحبت کنید 

کلی داد زدم سرشنتونستم کنترل کنم خودمو فقط در میون گذاشتم ببینم من مشکل دارم یا این کار کلا قفله برا ...

اخه دعوا میکنی امکان داره لج کنه همیشه سعی کن اول صحبت کنی این سری دیدی تلفنی داره با دختره صحبت میکنه با آرامش واسش توصیح بده که کارش درست نیست 

اخه دعوا میکنی امکان داره لج کنه همیشه سعی کن اول صحبت کنی این سری دیدی تلفنی داره با دختره صحبت میک ...

نه شوهر من اینجور نیست چون من هیچوقت گیر نمیدم وظایفمم انجام میدم

روزی با هزار مقچفر حرف میزنه

اوکیم به خدا 

ولی ادم متوجه میشه که یه کاری عرف نیست