2777
2789

با کت چرن و بوت بلند پوشیده بودم چقدرم به خودم رسیده بودم با کلاه فرانسوی  اینجوری مثلا تو مهمونی خانوادگی رفته بودم همه گفتن قشنگن یهو از در که رفتم تو دیدم چشاش چهارتا شد شوهرمم دیر اومد رفته بود ماشین پارک کنه پدر شوهرم گفت تووهمینجوری اومدی گفتم آره زشته گفت علی کجاست گفتم داره میاد بدون هیچ سلامی ما خیلی مدرن ازدواج کردیم اصلا سنتی نبود حتی مت پیشنهاد از دواج دادم 

تو خانواده مذهبی اینجوری رفتی ؟ 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بدون هیچ سلامی بهم گفت ت  اینجوری اومدی اینجا شوهرم که اومد توپید بهش این چه وضعشه با صدای بلند ها منم ترسیده بودم رفته بودم پشت شوهرم مامانشم از اون ور میگفت ولش کن جوونن به تو چه الان اومده خونمون پدر شوهرم آشتی کنیم 

خب از اول میدونستی با همچین خانواده‌ای داری وصلت میکنی یا اونطوری جلوشون نپوش یا اینکه دیگه از حرف هاشون ناراحت نشو اصلا به خودت نگیر و راحت برخورد کن

اینجوری سر هر رفت و آمد کوچیکی جنگ اعصاب راه میوفته که!

اگه شما میدونستید ایشون مذهبی هستن باید رعایت میکردید هر خونه و هر خانواده ای آدابی داره عزیزم مثلا من خودم محجبه نیستم ولی اگر خونه کسی که مذهبی هستن برم حتما رعایت میکنم پوشش خودم رو

هم برای خودم احترام قاعل میشم هم برای بقیه باعث بحث و دلخوری ام نمیشم

2810